Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Twigas Swing Out Utd
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 17.9
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Mazzolino geeft de bal voor. Inworp. Curio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gobetti rent richting de bal. Gobetti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Gobetti onderschept slim de pass. Gobetti probeert naar een medespeler te passen. Cilona is nu in balbezit. Cilona schiet op doel. Mazzolino probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Crocitto speelt de bal door. Bisiach bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolia schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bolia is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Bisiach is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Correale neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Giaquinta bokst de bal weg.

33e minuut.
Gobetti probeert de bal met de borst te controleren. Cilona is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Correale. Cilona is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gobetti wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Klungelig pakt Mazzolino de bal. Mazzolino geeft de bal voor. Bonanni probeert de bal met de borst te controleren. Cilona bereikt de bal nog maar net als eerste. Cilona schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Bajocchi probeert naar een medespeler te passen. Sabbatino bereikt de bal nog maar net als eerste. Crocitto is nu in balbezit. Crocitto geeft de bal voor. Cilona springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Twigas 60%, Swing Out Utd 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Twigas - Swing Out Utd 0:0

61e minuut.
Crocitto onderschept slim de pass. Cusinati bereikt de bal nog maar net als eerste. Cusinati probeert naar een medespeler te passen. Cilona is nu in balbezit. Cilona schiet op doel. Stochino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Bajocchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajocchi geeft een hoge lob. Bisiach krijgt zijn hoofd ertegen. Cusinati speelt de bal door. Klungelig pakt Carrese de bal.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Bajocchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajocchi passt de bal zonder na te denken. Sabbatino bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisiach bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisiach schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Bajocchi rent richting de bal. Cusinati rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bajocchi. Bajocchi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Twigas 29%, Swing Out Utd 71%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Twigas - Swing Out Utd 0:0