Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Schalke 104 A.S.D. Pernicianese
Normal Tactiek prova 3punte
45% Balbezit 55%
70% Spel op eigen helft 30%
1 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 29.6
zwak Schieten zwak
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Somarelli rent richting de bal. Gamelas verovert de bal door een tackle van achteren. Zollini speelt de bal door. Oleinik bereikt de bal nog maar net als eerste. Oleinik haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Schalke 104 - A.S.D. Pernicianese 0:1

11e minuut.
Balloni bereikt de bal nog maar net als eerste. Elenski verovert de bal door een tackle van achteren. Spătaru probeert naar een medespeler te passen. Oleinik rent richting de bal. Oleinik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Schalke 104 - A.S.D. Pernicianese 0:2

16e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Újlaky zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Perrini is nu in balbezit. Oleinik onderschept slim de pass. Oleinik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Schalke 104 - A.S.D. Pernicianese 0:3

42e minuut.
Cerqueti geeft de bal voor. O`Grady kopt de bal weg. Gamelas geeft een lange en hoge pass. Oleinik controleert de bal met de borst. Oleinik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Cerqueti geeft een hoge lob. Inworp. Újlaky met een snelle inworp. Oleinik is nu in balbezit. Oleinik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Schalke 104 69%, A.S.D. Pernicianese 31%.
Schalke 104 - A.S.D. Pernicianese 0:3

49e minuut.
Cerqueti kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Gamelas de bal onder controle te krijgen. Újlaky met een sublieme pass. Zarolha is nu in balbezit. Zarolha schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Klungelig pakt O`Grady de bal. O`Grady probeert naar een medespeler te passen. Cerqueti bereikt de bal nog maar net als eerste. Oleinik is nu in balbezit. Oleinik schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Chiaini rent richting de bal. Chiaini geeft een hoge lob. O`Grady kopt de bal weg. Újlaky is nu in balbezit. Újlaky haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Schalke 104 - A.S.D. Pernicianese 0:4

63e minuut.
Somarelli kopt de bal weg. Zarolha probeert de bal aan de voet te houden. Zarolha met een sublieme pass. Oleinik bereikt de bal nog maar net als eerste. Oleinik haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Zarolha rent richting de bal. Perrini tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zarolha raakt geblesseerd tijdens het duel. Gamelas met een snel genomen vrije trap. Oleinik bereikt de bal nog maar net als eerste. Oleinik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Schalke 104 - A.S.D. Pernicianese 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Schalke 104 71%, A.S.D. Pernicianese 29%.
Schalke 104 - A.S.D. Pernicianese 0:5