Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Contea Famosi calcio spettacolo
Normal Tactiek 4-3-3 magic
36% Balbezit 64%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 36
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 41.9
zwak Schieten goed
waardeloos Passen goed
slecht Verdedigen redelijk


11e minuut.
Taerwe probeert naar een medespeler te passen. Gianquinto bereikt de bal nog maar net als eerste. Gianquinto passt de bal in één keer door. Montani rent richting de bal. Montani draait met de bal, schiet en ... Zocca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Buziol is nu in balbezit. Rosário verovert de bal door een tackle van achteren. Montani rent richting de bal. Rosário bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosário haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Gianquinto speelt de bal door. Mikunda met een sublieme pass. Montani probeert de bal met de borst te controleren. Montani schiet op doel. Zocca probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Contea Famosi - calcio spettacolo 0:1

29e minuut.
Zocca speelt de bal door. Mikunda kopt de bal weg. Montani bereikt de bal nog maar net als eerste. Montani schiet op doel. Zocca probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Buziol bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikunda onderschept slim de pass. Mikunda speelt de bal door. Daar is Montani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montani haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Nogueira geeft een lange en hoge pass. Mikunda rent richting de bal. Mikunda passt de bal met de wreef. Montani is nu in balbezit. Montani schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Contea Famosi - calcio spettacolo 0:2

43e minuut.
Gianquinto passt de bal in één keer door. Taerwe bereikt de bal nog maar net als eerste. Taerwe geeft een hoge lob. Montani bereikt de bal nog maar net als eerste. Montani schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Profido rent richting de bal. Mikunda verovert de bal door een tackle van achteren. Mikunda passt de bal in één keer door. Montani is nu in balbezit. Montani draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Contea Famosi 83%, calcio spettacolo 17%.
Contea Famosi - calcio spettacolo 0:2

51e minuut.
Buziol is nu in balbezit. Mikunda verovert de bal door een tackle van achteren. Mikunda met een sublieme pass. Montani rent richting de bal. Montani haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Caminati onderschept slim de pass. Caminati probeert naar een medespeler te passen. Sokół probeert naar een medespeler te passen. Rosário rent richting de bal. Rosário schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Zocca trapt de bal weg. Gambino bereikt de bal nog maar net als eerste. Gianquinto verovert de bal door een tackle van achteren. Archip is nu in balbezit. Archip draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Contea Famosi - calcio spettacolo 0:3

56e minuut.
Taerwe probeert naar een medespeler te passen. Gianquinto bereikt de bal nog maar net als eerste. Gianquinto passt de bal met de wreef. Montani is nu in balbezit. Montani draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Contea Famosi - calcio spettacolo 0:4

61e minuut.
Gambino geeft een lange en hoge pass. Daar is Gianquinto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gianquinto probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Montani de bal. Montani draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Taerwe met een sublieme pass. Gambino bereikt de bal nog maar net als eerste. Montani onderschept slim de pass. Archip is nu in balbezit. Archip haalt uit met een fantastische trap. Zocca bokst de bal weg.

77e minuut.
Gianquinto onderschept slim de pass. Gianquinto geeft een hoge lob. Klungelig pakt Carmellano de bal. Montani is nu in balbezit. Montani schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Zocca met een harde bal richting middenveld. Scianimmanico probeert de bal met de borst te controleren. Mikunda met een sublieme pass. Montani is nu in balbezit. Montani haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Mikunda rent richting de bal. Mikunda passt de bal zonder na te denken. Taerwe heeft problemen om de bal te vangen. Montani bereikt de bal nog maar net als eerste. Montani haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Rosário rent richting de bal. Rosário passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Montani de bal. Montani schiet op doel. Na een snelle pass probeert Carmellano de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Contea Famosi 88%, calcio spettacolo 12%.
Contea Famosi - calcio spettacolo 0:4