Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Swing Out Utd Taigalor
Normal Tactiek 343
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 25.1
poor Schieten adequate
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


12e minuut.
Capozzolo rent richting de bal. Cilona verovert de bal door een tackle van achteren. Gobetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cilona bereikt de bal nog maar net als eerste. Cilona haalt uit met een fantastische trap. Cabello verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Giovannett speelt de bal door. Ligorio rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cusinati. Ligorio raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Giovannett neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Swing Out Utd - Taigalor 0:1

24e minuut.
Dumitrache geeft een hoge lob. Klungelig pakt Petrello de bal. Ligorio rent richting de bal. Ligorio haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Carrese de bal onder controle te krijgen. Giaquinta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Demma passt de bal zonder na te denken. Ligorio rent richting de bal. Berlingieri is nu in balbezit. Ligorio rent richting de bal. Ligorio draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Berlingieri verovert de bal door een tackle van achteren. Berlingieri probeert naar een medespeler te passen. Ligorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ligorio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Swing Out Utd - Taigalor 0:2

42e minuut.
Cilona met een sublieme pass. Gobetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Ligorio onderschept slim de pass. Ligorio haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Swing Out Utd 64%, Taigalor 36%.
Swing Out Utd - Taigalor 0:2

48e minuut.
Daar is Cusinati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berlingieri tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cusinati is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cusinati met een snel genomen vrije trap. Franke kan de bal niet met de borst controleren. Cilona bereikt de bal nog maar net als eerste. Cilona schiet op doel. Rosi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cabello verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Sidoti rent richting de bal. Sidoti passt de bal zonder na te denken. Carrese rent richting de bal. Ligorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ligorio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Ligorio rent richting de bal. Demma rent richting de bal. Ligorio rent richting de bal. Demma bereikt de bal nog maar net als eerste. Demma draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Giaquinta trapt de bal weg van het doel. Curio bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitrache begaat een overtreding. Dumitrache krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Capozzolo speelt de bal door. Ligorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Berlingieri rent richting de bal. Berlingieri draait met de bal, schiet en ... Giaquinta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Swing Out Utd - Taigalor 0:3

81e minuut.
Ligorio verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Berlingieri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ligorio is nu in balbezit. Ligorio draait met de bal, schiet en ... Giaquinta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Swing Out Utd - Taigalor 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Swing Out Utd 57%, Taigalor 43%.
Swing Out Utd - Taigalor 0:4