Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Taigalor SIC PARVIS MAGNA
343 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.6 gemiddelde waardering 19.8
average Schieten weak
weak Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Dumitrache verovert de bal door een tackle van achteren. Dumitrache speelt de bal door. Ligorio is nu in balbezit. Ligorio haalt uit met een fantastische trap. Scano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Taigalor - SIC PARVIS MAGNA 1:0

19e minuut.
Sidoti onderschept slim de pass. Sidoti speelt de bal door. Ligorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Berlingieri rent richting de bal. Berlingieri schiet op doel. Scano bokst de bal weg.

28e minuut.
Ghelarducci passt de bal in één keer door. Lo Varco bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitrache begaat een overtreding. Dumitrache krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Dumitrache zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Berlingieri speelt de bal door. Ghelarducci is nu in balbezit. Ligorio onderschept slim de pass. Ligorio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Taigalor - SIC PARVIS MAGNA 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Taigalor 40%, SIC PARVIS MAGNA 60%.
Taigalor - SIC PARVIS MAGNA 2:0

47e minuut.
Diaziani rent richting de bal. Sidoti rent richting de bal. Sidoti passt de bal in één keer door. Dumitrache rent richting de bal. Dumitrache geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Domicolo kopt de bal weg. Klungelig pakt Tarantini de bal. Tarantini passt de bal in één keer door. Bolia rent richting de bal. Bolia haalt uit met een fantastische trap. Cabello verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Dumitrache geeft de bal voor. Daar is Brescon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ligorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Berlingieri rent richting de bal. Berlingieri haalt uit met een fantastische trap. Scano bokst de bal weg. Demma is nu in balbezit. Demma schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Taigalor - SIC PARVIS MAGNA 3:0

53e minuut.
Tarantini met een sublieme pass. Klungelig pakt Bolia de bal. Giovannett rent richting de bal. Tarantini onderschept slim de pass. Tarantini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Tarantini heeft problemen om de bal te vangen. Capozzolo rent richting de bal. Rivolta onderschept slim de pass. Tarantini is nu in balbezit. Tarantini haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Capozzolo met een sublieme pass. Berlingieri is nu in balbezit. Berlingieri passt de bal zonder na te denken. Ligorio rent richting de bal. Ligorio draait met de bal, schiet en ... Scano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Rivolta geeft een lange en hoge pass. Franke is nu in balbezit. Franke geeft de bal voor. Ligorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ligorio draait met de bal, schiet en ... Scano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Sidoti rent richting de bal. Sidoti passt de bal met de wreef. Capozzolo speelt de bal door. Ligorio is nu in balbezit. Ligorio schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Taigalor 59%, SIC PARVIS MAGNA 41%.
Taigalor - SIC PARVIS MAGNA 3:0