Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Coltelli Montagnari ÍBV
Normal Tactiek 442
44% Balbezit 56%
63% Spel op eigen helft 37%
5 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 24.2
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


3e minuut.
Tonani bereikt de bal nog maar net als eerste. Falcomer is nu in balbezit. Falcomer passt de bal in één keer door. Di Bitetto is nu in balbezit. Di Bitetto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Stroppari speelt de bal door. Moretti is nu in balbezit. Annunzio verovert de bal door een tackle van achteren. Righini is nu in balbezit. Righini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Coltelli Montagnari - ÍBV 1:0

11e minuut.
Crott raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Durazzo komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Maion is nu in balbezit. Soranzo is nu in balbezit. Soranzo passt de bal met de wreef. Pinton is nu in balbezit. Pinton schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Righini is nu in balbezit. Soranzo verovert de bal door een tackle van achteren. Righini bereikt de bal nog maar net als eerste. Soranzo verovert de bal door een tackle van achteren. Soranzo geeft de bal voor. Naminolto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Coltelli Montagnari 76%, ÍBV 24%.
Coltelli Montagnari - ÍBV 1:0

48e minuut.
Annunzio bereikt de bal nog maar net als eerste. Moretti onderschept slim de pass. Wat een zware overtreding van Petta ... Strafschop! Petta krijgt een gele kaart. Moretti raakt geblesseerd tijdens het duel. Moretti legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Casoli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Raspollini passt de bal zonder na te denken. Tonani is nu in balbezit. Tonani geeft de bal voor. Di Bitetto kan de bal niet met de borst controleren. Di Bitetto draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Coltelli Montagnari - ÍBV 1:1

61e minuut.
Tonani met een snelle inworp. Di Bitetto is nu in balbezit. Di Bitetto passt de bal met de wreef. Pinton bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinton draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Maion rent richting de bal. Soranzo onderschept slim de pass. Soranzo passt de bal in één keer door. Pinton bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinton schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Soranzo onderschept slim de pass. Soranzo passt de bal zonder na te denken. Dellaporta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinton onderschept slim de pass. Pinton haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Di Bitetto is nu in balbezit. Soranzo rent richting de bal. Soranzo passt de bal in één keer door. Pinton is nu in balbezit. Pinton draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Coltelli Montagnari 51%, ÍBV 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Coltelli Montagnari - ÍBV 1:1