Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Antas Deportivo La Caroña
Attack Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
39% Spel op eigen helft 61%
16 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 17.1
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
poor Verdedigen hopeless


2e minuut.
Soggiu trapt de bal weg van het doel. Massolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Guarnerio tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Guarnerio krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Fumei bereikt de bal nog maar net als eerste. Felletto verovert de bal door een tackle van achteren. Felletto met een sublieme pass. Ioppi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioppi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Antas - Deportivo La Caroña 1:0

13e minuut.
Felletto verovert de bal door een tackle van achteren. Felletto geeft een hoge lob. Stoppani geeft een lange en hoge pass. Ioppi is nu in balbezit. Ioppi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Antas - Deportivo La Caroña 2:0

16e minuut.
Stoppani geeft een hoge lob. Maieron is nu in balbezit. Maieron draait met de bal, schiet en ... Terracina kopt de bal weg. Abrami rent richting de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Massolo passt de bal met de wreef. Stoppani rent richting de bal. Stoppani geeft de bal voor. Ioppi krijgt zijn hoofd ertegen. Soggiu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Antas - Deportivo La Caroña 3:0

44e minuut.
Maieron geeft een hoge lob. Massolo is nu in balbezit. Massolo speelt de bal door. Abrami rent richting de bal. Abrami schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Na een snelle pass probeert Padovani de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Antas - Deportivo La Caroña 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Antas 37%, Deportivo La Caroña 63%.
Antas - Deportivo La Caroña 4:0

50e minuut.
Felletto verovert de bal door een tackle van achteren. Ioppi met een sublieme pass. Abrami rent richting de bal. Abrami haalt uit met een fantastische trap. Soggiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Lanzi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sistu rent richting de bal. Sistu geeft een hoge lob. Maieron heeft problemen om de bal te vangen. Maieron geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Daar is Lambruschini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Felletto rent richting de bal. Felletto passt de bal zonder na te denken. Abrami bereikt de bal nog maar net als eerste. Abrami schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Padovani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Antas - Deportivo La Caroña 5:0

67e minuut.
Rizzetti rent richting de bal. Maieron onderschept slim de pass. Maieron met een sublieme pass. Abrami rent richting de bal. Abrami schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Terracina onderschept slim de pass. Terracina met een sublieme pass. Massolo speelt de bal door. Abrami is nu in balbezit. Abrami haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Antas - Deportivo La Caroña 6:0

71e minuut.
Massolo rent richting de bal. Tuti verovert de bal door een tackle van achteren. Tuti met een sublieme pass. Guarnerio is nu in balbezit. Guarnerio schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Sistu rent richting de bal. Sistu geeft een lange en hoge pass. Rizzetti heeft problemen om de bal te vangen. Maieron geeft een lange en hoge pass. Soggiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Antas 41%, Deportivo La Caroña 59%.
Antas - Deportivo La Caroña 6:0