Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Orologi Orribili Frecce Distinti
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 18.1
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


12e minuut.
Bugni speelt de bal door. Alberici bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacciopini bereikt de bal nog maar net als eerste. Alberici rent richting de bal. Alberici draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Natti rent richting de bal. Bugni bereikt de bal nog maar net als eerste. Terlizzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Terlizzi haalt uit met een fantastische trap. Avogari maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orologi Orribili 53%, Frecce Distinti 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Orologi Orribili - Frecce Distinti 0:0

48e minuut.
Brusoni verovert de bal door een tackle van achteren. Moribondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Moribondo speelt de bal door. Terlizzi rent richting de bal. Terlizzi schiet op doel. Avogari kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Caneva speelt de bal door. Gavazza is nu in balbezit. Bugni begaat een overtreding. Bugni krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Pugliese rent richting de bal. Prezioso verovert de bal door een tackle van achteren. Prezioso met een sublieme pass. Bugni rent richting de bal. Bugni haalt uit met een fantastische trap. Gualdi bokst de bal weg.

75e minuut.
Caneva geeft de bal voor. Inworp. Trida zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bugni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugni schiet op doel. Gualdi bokst de bal weg.

78e minuut.
Pugliese geeft een hoge lob. Natti is nu in balbezit. Bugni begaat een overtreding. Bugni krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

85e minuut.
Natti bereikt de bal nog maar net als eerste. Natti met een sublieme pass. Terlizzi met een sublieme pass. Coppotelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Coppotelli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Avogari trapt de bal weg. Alberici heeft problemen om de bal te vangen. Alberici draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orologi Orribili 46%, Frecce Distinti 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Orologi Orribili - Frecce Distinti 0:0