Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arcatia FC AC Geriana
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 18
matig Schieten waardeloos
hopeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


14e minuut.
Carnovali probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ambrosetti is nu in balbezit. Ambrosetti passt de bal zonder na te denken. Ombrellaio kan de bal niet met de borst controleren. Ombrellaio draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Cesana is nu in balbezit. Ambrosetti is nu in balbezit. Cesana begaat een overtreding. Cesana krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Caramaschi kopt de bal weg. Carnovali heeft problemen om de bal te vangen. Barbosa rent richting de bal. Ambrosetti verovert de bal door een tackle van achteren. Ambrosetti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arcatia FC - AC Geriana 1:0

30e minuut.
Ambrosetti verovert de bal door een tackle van achteren. Barbosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambrosetti tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ambrosetti krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Lagorio speelt de bal door. Klungelig pakt Giamboi de bal. Cesana is nu in balbezit. Ombrellaio onderschept slim de pass. Ombrellaio haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arcatia FC 53%, AC Geriana 47%.
Arcatia FC - AC Geriana 1:0

48e minuut.
Gregoracci geeft de bal voor. Inworp. Mazzarelli met de inworp. Bonvegna rent richting de bal. Bonvegna geeft de bal voor. Busso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vittori met een sublieme pass. Sanfrancesco probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Busso bokst de bal weg.

50e minuut.
Cesana rent richting de bal. Rizzuti rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cesana. Cesana krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

56e minuut.
Barbosa kopt de bal weg. Ambrosetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambrosetti passt de bal zonder na te denken. Ombrellaio rent richting de bal. Ombrellaio draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Lagorio rent richting de bal. Lagorio passt de bal zonder na te denken. Ombrellaio is nu in balbezit. Ombrellaio draait met de bal, schiet en ... Ciacia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arcatia FC - AC Geriana 2:0

85e minuut.
Lagorio probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Carnovali de bal onder controle te krijgen. Ombrellaio rent richting de bal. Ambrosetti is nu in balbezit. Ambrosetti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arcatia FC 44%, AC Geriana 56%.
Arcatia FC - AC Geriana 2:0