Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Deportivo La Caroña sokker.org merda
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
49% Spel op eigen helft 51%
4 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 21
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Guarnerio speelt de bal door. Tuti heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ghigliani. Ghigliani krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Cantalena geeft een lange en hoge pass. Padovani probeert de bal met de borst te controleren. Galeotta is nu in balbezit. Galeotta draait met de bal, schiet en ... Lambruschini kopt de bal weg. Soggiu bokst de bal weg. Galeotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Galeotta schiet op doel. Na een snelle pass probeert Padovani de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo La Caroña - sokker.org merda 0:1

13e minuut.
Ghigliani bereikt de bal nog maar net als eerste. Galeotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghigliani is nu in balbezit. Galeotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Galeotta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo La Caroña - sokker.org merda 0:2

27e minuut.
Padovani probeert de bal aan de voet te houden. Fumei rent richting de bal. Ghigliani begaat een overtreding. Ghigliani krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

34e minuut.
Soggiu met een sublieme pass. Tusk kopt de bal weg. Terracina heeft problemen om de bal te vangen. Galeotta is nu in balbezit. Galeotta draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Cantalena passt de bal in één keer door. Triana bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuti onderschept slim de pass. Tuti schiet op doel. Na een snelle pass probeert Buvik de bal onder controle te krijgen. Ricchitelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo La Caroña 52%, sokker.org merda 48%.
Deportivo La Caroña - sokker.org merda 0:2

48e minuut.
Fumei passt de bal met de wreef. Fornalak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuti onderschept slim de pass. Tuti schiet op doel. Ricchitelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo La Caroña - sokker.org merda 1:2

69e minuut.
Tusk is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fumei. Tusk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tusk zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Padovani kopt de bal weg. Cantalena is nu in balbezit. Cantalena schiet op doel. Soggiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Padovani heeft problemen om de bal te vangen. Galeotta rent richting de bal. Galeotta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Rizzetti geeft een hoge lob. Inworp. Cantalena met een snelle inworp. Galeotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Galeotta haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo La Caroña - sokker.org merda 1:3

80e minuut.
Fumei passt de bal in één keer door. Tusk is nu in balbezit. Tusk probeert naar een medespeler te passen. Galeotta is nu in balbezit. Galeotta schiet op doel. Soggiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo La Caroña 47%, sokker.org merda 53%.
Deportivo La Caroña - sokker.org merda 1:3