Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Geriana Orologi Orribili
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 7
6 Overtredingen 3
3 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 17.3
hopeless Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


16e minuut.
Zara probeert naar een medespeler te passen. Trida rent richting de bal. Carnovali begaat een overtreding. Carnovali krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Pugliese geeft een hoge lob. Alberici kan de bal niet met de borst controleren. Barbosa begaat een overtreding. Barbosa krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Barbosa passt de bal zonder na te denken. Rebughini rent richting de bal. Rebughini passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Mazzarelli de bal. Mazzarelli geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Bonvegna geeft een lange en hoge pass. Brusoni rent richting de bal. Brusoni geeft de bal voor. Carnovali rent richting de bal. Carnovali geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Anedda probeert naar een medespeler te passen. Giamboi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pugliese tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pugliese krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Bonvegna passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Andrenacci de bal. Andrenacci probeert naar een medespeler te passen. Alberici bereikt de bal nog maar net als eerste. Alberici schiet op doel. Ciacia bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Rovere speelt de bal door. Moribondo geeft de bal voor. Caramaschi heeft problemen om de bal te vangen. Alberici is nu in balbezit. Alberici schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Geriana - Orologi Orribili 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Geriana 58%, Orologi Orribili 42%.
AC Geriana - Orologi Orribili 0:1

46e minuut.
Alberici speelt de bal door. Daar is Taravelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caiola tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Caiola krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Andrenacci geeft een hoge lob. Alberici is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Caramaschi ... Strafschop! De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Caramaschi naar de kleedkamers voor een vroege douche. Alberici is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Taravelli kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Ciacia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Geriana - Orologi Orribili 0:2

51e minuut.
Carnovali met een sublieme pass. Mazzarelli rent richting de bal. Moribondo rent richting de bal. Mazzarelli verovert de bal door een tackle van achteren. Mazzarelli geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Taravelli verovert de bal door een tackle van achteren. Taravelli passt de bal met de wreef. Alberici rent richting de bal. Alberici haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
AC Geriana - Orologi Orribili 0:3

77e minuut.
Brusoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Brusoni passt de bal in één keer door. Bonvegna probeert de bal aan de voet te houden. Alberici bereikt de bal nog maar net als eerste. Alberici haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Geriana - Orologi Orribili 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Geriana 47%, Orologi Orribili 53%.
AC Geriana - Orologi Orribili 0:4