Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Frecce Distinti Arcatia FC
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
60% Spel op eigen helft 40%
8 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 16.7
weak Schieten average
poor Passen hopeless
hopeless Verdedigen poor


14e minuut.
Costucci met een snelle inworp. Terlizzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagorio legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lagorio krijgt een gele kaart. Terlizzi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Terlizzi neemt de penalty, wat een uithaal! Busso kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Frecce Distinti - Arcatia FC 1:0

17e minuut.
Ambrosetti met een sublieme pass. Daar is Saccardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saccardo probeert naar een medespeler te passen. Coppotelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Coppotelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Frecce Distinti - Arcatia FC 2:0

43e minuut.
Lagorio probeert naar een medespeler te passen. Saccardo is nu in balbezit. Saccardo probeert naar een medespeler te passen. Coppotelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Coppotelli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Gavazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavazza geeft de bal voor. Coppotelli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Coppotelli haalt uit met een fantastische trap. Busso maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Frecce Distinti - Arcatia FC 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Frecce Distinti 52%, Arcatia FC 48%.
Frecce Distinti - Arcatia FC 3:0

53e minuut.
Lagorio rent richting de bal. Lagorio passt de bal in één keer door. Gavazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambrosetti onderschept slim de pass. Ambrosetti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Lagorio rent richting de bal. Costucci verovert de bal door een tackle van achteren. Lagorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Costucci verovert de bal door een tackle van achteren. Costucci geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Costucci raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Natti komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Frecce Distinti 68%, Arcatia FC 32%.
Frecce Distinti - Arcatia FC 3:0