Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gorla Minore alessio82
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
39% Spel op eigen helft 61%
11 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 16.6
average Schieten hopeless
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Daar is Preganelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buttazzo is nu in balbezit. Carcano rent richting de bal. Buttazzo verovert de bal door een tackle van achteren. Buttazzo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorla Minore - alessio82 1:0

5e minuut.
Mattioni met een sublieme pass. Marcis rent richting de bal. Marcis geeft een lange en hoge pass. Cotecchia probeert de bal aan de voet te houden. Cominelli geeft een hoge lob. Serpi bokst de bal weg. Carcano rent richting de bal. Preganelli onderschept slim de pass. Preganelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorla Minore - alessio82 2:0

13e minuut.
Pellitteri met een snelle inworp. Marcis is nu in balbezit. Marcis geeft een lange en hoge pass. Cominelli is nu in balbezit. Cominelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorla Minore - alessio82 3:0

19e minuut.
Mattioni rent richting de bal. Mattioni passt de bal in één keer door. Preganelli rent richting de bal. Preganelli haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Del Francia de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorla Minore - alessio82 4:0

26e minuut.
Vigon verovert de bal door een tackle van achteren. Tamé is nu in balbezit. Terranova is nu in balbezit. Vigon onderschept slim de pass. Vigon haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Marcis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mattioni probeert naar een medespeler te passen. Del Francia is nu in balbezit. Preganelli onderschept slim de pass. Preganelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorla Minore - alessio82 5:0

30e minuut.
Buttazzo speelt de bal door. Toffolo is nu in balbezit. Preganelli verovert de bal door een tackle van achteren. Preganelli draait met de bal, schiet en ... Serpi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorla Minore - alessio82 6:0

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Marcis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Buttazzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Buttazzo geeft een hoge lob. Cominelli geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gorla Minore 31%, alessio82 69%.
Gorla Minore - alessio82 6:0

50e minuut.
Tamé met een sublieme pass. Daar is Vigon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Terranova begaat een overtreding. Terranova krijgt een gele kaart. Vigon raakt geblesseerd tijdens het duel. Tamé met een snel genomen vrije trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Toeni onderschept slim de pass. Toeni geeft een lange en hoge pass. Terranova probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vigon bereikt de bal nog maar net als eerste. Vigon draait met de bal, schiet en ... Pardo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vigon rent richting de bal. Vigon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gorla Minore - alessio82 6:1

64e minuut.
Caradonna passt de bal zonder na te denken. Vigon is nu in balbezit. Vigon passt de bal in één keer door. Daar is Tamé, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tamé schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pellitteri bereikt de bal nog maar net als eerste. Giacconi verovert de bal door een tackle van achteren. Giacconi geeft een lange en hoge pass. Paal! Pardo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorla Minore - alessio82 6:2

75e minuut.
Buttazzo haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Carcano de bal onder controle te krijgen. Toeni met een sublieme pass. Klungelig pakt Pesante de bal. Pesante geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Solazzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Buttazzo verovert de bal door een tackle van achteren. Buttazzo met een sublieme pass. Preganelli rent richting de bal. Preganelli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Carcano is nu in balbezit. Toffolo heeft problemen om de bal te vangen. Preganelli is nu in balbezit. Buttazzo is nu in balbezit. Buttazzo schiet op doel. Serpi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gorla Minore 47%, alessio82 53%.
Gorla Minore - alessio82 6:2