Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tigroncini Siracusa Calcio 1924
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 19.2
matig Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


6e minuut.
Alieri rent richting de bal. Alieri speelt de bal door. Orabona rent richting de bal. Orabona draait met de bal, schiet en ... Vittoriano probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Vittoriano trapt de bal weg. Alieri kopt de bal weg. Severgnini heeft problemen om de bal te vangen. Alieri is nu in balbezit. Alieri schiet op doel. Vittoriano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Alieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Osmanovski onderschept slim de pass. Osmanovski geeft de bal voor. Tatangeli rent richting de bal. Tatangeli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Osmanovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Osmanovski speelt de bal door. Tatangeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Lino rent richting de bal. Lino schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Czwartek geeft de bal voor. Soriente is nu in balbezit. Tatangeli begaat een overtreding. Soriente wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Soriente kan niet meer verder spelen. Cicatiello komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Bandinelli speelt de bal door. Cavallo heeft problemen om de bal te vangen. Cavallo geeft een lange en hoge pass. Camperchioli rent richting de bal. Camperchioli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tigroncini - Siracusa Calcio 1924 0:1

39e minuut.
Zanisi met een harde bal richting middenveld. Lanza kopt de bal weg. Klungelig pakt Ciaponi de bal. Lino verovert de bal door een tackle van achteren. Lino schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Arezzo geeft een lange en hoge pass. Ciaponi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciaponi passt de bal in één keer door. Camperchioli bereikt de bal nog maar net als eerste. Camperchioli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tigroncini 52%, Siracusa Calcio 1924 48%.
Tigroncini - Siracusa Calcio 1924 0:1

59e minuut.
Moriconi passt de bal met de wreef. Murer is nu in balbezit. Murer geeft de bal voor. Camperchioli is nu in balbezit. Camperchioli haalt uit met een fantastische trap. Paal!

63e minuut.
Moriconi geeft een hoge lob. Arezzo is nu in balbezit. Arezzo probeert naar een medespeler te passen. Cargnello is nu in balbezit. Cargnello haalt uit met een fantastische trap. Mauceri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Mauceri speelt de bal door. Camperchioli bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sarro. Sarro krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tigroncini 48%, Siracusa Calcio 1924 52%.
Tigroncini - Siracusa Calcio 1924 0:1