Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alessandria Giulianova FC
Normal Tactiek jdsjhi
47% Balbezit 53%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 23.7
weak Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


14e minuut.
Stevan rent richting de bal. Meli is nu in balbezit. Stevan begaat een overtreding. Stevan krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Macaluso is nu in balbezit. Macaluso speelt de bal door. Pistori is nu in balbezit. Pistori draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Alessandria - Giulianova FC 1:0

25e minuut.
Meli geeft een lange en hoge pass. Pistori heeft problemen om de bal te vangen. Bongiorni bereikt de bal nog maar net als eerste. Pistori verovert de bal door een tackle van achteren. Pistori schiet op doel. Calandrini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Pulci bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulci geeft de bal voor. Klungelig pakt Centamori de bal. Centamori geeft een hoge lob. Pistori maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Saggini verovert de bal door een tackle van achteren. Saggini geeft de bal voor. Stevan is nu in balbezit. Stevan haalt uit met een fantastische trap. Puddu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Alessandria - Giulianova FC 1:1

36e minuut.
Cara verovert de bal door een tackle van achteren. Cara passt de bal met de wreef. Stevan bereikt de bal nog maar net als eerste. Stevan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Alessandria - Giulianova FC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alessandria 46%, Giulianova FC 54%.
Alessandria - Giulianova FC 1:2

54e minuut.
Arlati speelt de bal door. Olivetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivetti probeert naar een medespeler te passen. Stevan is nu in balbezit. Stevan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Alessandria - Giulianova FC 1:3

62e minuut.
Romei geeft een lange en hoge pass. Vincenza rent richting de bal. Fialdini onderschept slim de pass. Pistori is nu in balbezit. Pistori draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Romei rent richting de bal. Aucello onderschept slim de pass. Aucello geeft een lange en hoge pass. Stevan bereikt de bal nog maar net als eerste. Stevan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Bongiorni kopt de bal weg. Dedé bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivetti met een sublieme pass. Pistori rent richting de bal. Pistori schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Doeltrap. Calandrini met een harde bal richting middenveld. Saggini kopt de bal weg. Cara is nu in balbezit. Cara haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Stevan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dedé onderschept slim de pass. Saggini rent richting de bal. Cara bereikt de bal nog maar net als eerste. Cara draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alessandria 45%, Giulianova FC 55%.
Alessandria - Giulianova FC 1:3