Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gorla Minore Server Error F.C.
Normal Tactiek 352
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 26.3
average Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


9e minuut.
Mastrapasqua onderschept slim de pass. Mastrapasqua geeft een hoge lob. Folgherait met een sublieme pass. Klungelig pakt Crisanti de bal. Crisanti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Buttazzo onderschept slim de pass. Buttazzo passt de bal met de wreef. Preganelli rent richting de bal. Preganelli haalt uit met een fantastische trap. Foroni probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Teobaldi probeert de bal aan de voet te houden. Pesante verovert de bal door een tackle van achteren. Pesante passt de bal met de wreef. Preganelli rent richting de bal. Preganelli schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Ziani met een sublieme pass. Crisanti rent richting de bal. Crisanti speelt de bal door. Guaragno rent richting de bal. Guaragno draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorla Minore - Server Error F.C. 0:1

40e minuut.
Aronica probeert de bal aan de voet te houden. Mattioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Guaragno verovert de bal door een tackle van achteren. Crisanti rent richting de bal. Crisanti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorla Minore - Server Error F.C. 0:2

41e minuut.
Teobaldi is nu in balbezit. Buttazzo verovert de bal door een tackle van achteren. Buttazzo passt de bal met de wreef. Preganelli rent richting de bal. Preganelli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Inworp. Zavattari met de inworp. Mastrapasqua is nu in balbezit. Mastrapasqua geeft een hoge lob. Folgherait heeft problemen om de bal te vangen. Pardo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Crisanti bereikt de bal nog maar net als eerste. Crisanti draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorla Minore - Server Error F.C. 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gorla Minore 50%, Server Error F.C. 50%.
Gorla Minore - Server Error F.C. 0:3

51e minuut.
Mattioni kopt de bal weg. Marcis rent richting de bal. Marcis met een sublieme pass. Buttazzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Buttazzo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Mastrapasqua geeft een hoge lob. Guaragno bereikt de bal nog maar net als eerste. Guaragno speelt de bal door. Aronica bereikt de bal nog maar net als eerste. Aronica draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Ziani verovert de bal door een tackle van achteren. Ziani passt de bal in één keer door. Terranova bereikt de bal nog maar net als eerste. Guaragno onderschept slim de pass. Guaragno draait met de bal, schiet en ... Pardo bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gorla Minore 59%, Server Error F.C. 41%.
Gorla Minore - Server Error F.C. 0:3