Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zrinjski-Mostar Server Error F.C.
343 Tactiek 352
49% Balbezit 51%
61% Spel op eigen helft 39%
9 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
21.2 gemiddelde waardering 25.3
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Ziani is nu in balbezit. Ziani passt de bal zonder na te denken. Daar is Guaragno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guaragno haalt uit met een fantastische trap. Bedin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zrinjski-Mostar - Server Error F.C. 0:1

19e minuut.
Bidini onderschept slim de pass. Teobaldi rent richting de bal. Teobaldi passt de bal met de wreef. Guaragno rent richting de bal. Guaragno haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zrinjski-Mostar - Server Error F.C. 0:2

38e minuut.
Silla bereikt de bal nog maar net als eerste. Silla geeft een lange en hoge pass. Inworp. Zavattari met een snelle inworp. Aronica geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Teobaldi kopt de bal weg. Klungelig pakt Guaragno de bal. Crisanti bereikt de bal nog maar net als eerste. Crisanti draait met de bal, schiet en ... Bedin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zrinjski-Mostar - Server Error F.C. 0:3

40e minuut.
Teobaldi geeft de bal voor. Origoni is nu in balbezit. Zavattari onderschept slim de pass. Zavattari geeft de bal voor. Silla probeert de bal met de borst te controleren.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Pentro bereikt de bal nog maar net als eerste. Roberti rent richting de bal. Bidini rent richting de bal. Bidini draait met de bal, schiet en ... Foroni werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zrinjski-Mostar - Server Error F.C. 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zrinjski-Mostar 63%, Server Error F.C. 37%.
Zrinjski-Mostar - Server Error F.C. 1:3

49e minuut.
Cenesa is nu in balbezit. Mastrapasqua is nu in balbezit. Mastrapasqua passt de bal in één keer door. Guaragno bereikt de bal nog maar net als eerste. Guaragno draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Dodera trapt de bal weg. Bidini kopt de bal weg. Maesano probeert de bal aan de voet te houden. Roberti bereikt de bal nog maar net als eerste. Roberti draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Guaragno passt de bal met de wreef. Origoni is nu in balbezit. Origoni passt de bal met de wreef. Zavattari rent richting de bal. Zavattari geeft de bal voor. Bedin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Na een snelle pass probeert Pentro de bal onder controle te krijgen. Mastrapasqua rent richting de bal. Cenesa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cenesa krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Origoni is nu in balbezit. Origoni passt de bal zonder na te denken. Roberti heeft problemen om de bal te vangen. Bidini rent richting de bal. Bidini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zrinjski-Mostar 58%, Server Error F.C. 42%.
Zrinjski-Mostar - Server Error F.C. 1:3