Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ronkini Imola Torino F.C 1904
Attack Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
24.8 gemiddelde waardering 20.5
average Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


2e minuut.
Bufalino geeft een lange en hoge pass. Grisafi is nu in balbezit. Bisogni onderschept slim de pass. Banducci is nu in balbezit. Banducci haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Grisafi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sciaccaluga onderschept slim de pass. Sciaccaluga geeft de bal voor. Soriente rent richting de bal. Soriente schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pesenti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Bragagna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Banducci bereikt de bal nog maar net als eerste. Banducci draait met de bal, schiet en ... Machiavelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Banducci probeert naar een medespeler te passen. Pesenti onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Iannello zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Banducci probeert naar een medespeler te passen. Machiavelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Grisafi rent richting de bal. Grisafi draait met de bal, schiet en ... Machiavelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ronkini Imola - Torino F.C 1904 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ronkini Imola 71%, Torino F.C 1904 29%.
Ronkini Imola - Torino F.C 1904 0:1

48e minuut.
Taddé rent richting de bal. Taddé met een sublieme pass. Cortecci is nu in balbezit. Luisini bereikt de bal nog maar net als eerste. Luisini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Soriente rent richting de bal. Merlini bereikt de bal nog maar net als eerste. Merlini passt de bal met de wreef. Luisini is nu in balbezit. Luisini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ronkini Imola - Torino F.C 1904 1:1

81e minuut.
Bisogni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisogni geeft de bal voor. Klungelig pakt Cortecci de bal. Luisini is nu in balbezit. Luisini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ronkini Imola - Torino F.C 1904 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ronkini Imola 43%, Torino F.C 1904 57%.
Ronkini Imola - Torino F.C 1904 2:1