Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
hejdbxbd AC Dami
Normal Tactiek 433
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
21.8 gemiddelde waardering 26.4
average Schieten average
poor Passen weak
poor Verdedigen average


6e minuut.
Corain kopt de bal weg. Renda bereikt de bal nog maar net als eerste. Capperucci schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Capperucci is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

7e minuut.
Renda kopt de bal weg. Daar is Bandettini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bandettini met een sublieme pass. Celotti is nu in balbezit. Celotti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Bandettini geeft de bal voor. Gattinari is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gattinari geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Reineri geeft de bal voor. Baracchi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dall`Osto rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
hejdbxbd - AC Dami 1:0

32e minuut.
Renda rent richting de bal. Ballabio onderschept slim de pass. Ballabio speelt de bal door. Celotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Celotti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Del Duca bereikt de bal nog maar net als eerste. Renda onderschept slim de pass. Dall`Osto is nu in balbezit. Bandettini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandettini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Na een snelle pass probeert Dall`Osto de bal onder controle te krijgen. Crisafi met een sublieme pass. Klungelig pakt Del Duca de bal. Dall`Osto rent richting de bal. Dall`Osto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Baracchi trapt de bal weg. Renda kopt de bal weg. Bandettini is nu in balbezit. Bandettini draait met de bal, schiet en ... Baracchi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
hejdbxbd - AC Dami 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hejdbxbd 44%, AC Dami 56%.
hejdbxbd - AC Dami 2:0

54e minuut.
Mannino kopt de bal weg. Renda bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandettini met een sublieme pass. Dall`Osto is nu in balbezit. Dall`Osto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Baracchi trapt de bal weg van het doel. Crisafi kopt de bal weg. Bandettini probeert naar een medespeler te passen. Dall`Osto rent richting de bal. Dall`Osto haalt uit met een fantastische trap. Baracchi bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Caliani bereikt de bal nog maar net als eerste. Caliani geeft een hoge lob. Renda kopt de bal weg. Dall`Osto is nu in balbezit. Dall`Osto schiet op doel. Baracchi bokst de bal weg.

75e minuut.
Buffo geeft een hoge lob. Caliani rent richting de bal. Caliani passt de bal zonder na te denken. Cesi rent richting de bal. Cesi geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hejdbxbd 57%, AC Dami 43%.
hejdbxbd - AC Dami 2:0