Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
hejdbxbd Città Arrabbiati
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 8
5 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.1 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten weak
poor Passen hopeless
poor Verdedigen unsatisfactory


16e minuut.
Danesi is nu in balbezit. Taveggia verovert de bal door een tackle van achteren. Taveggia met een sublieme pass. Fermo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fermo geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Areni is nu in balbezit. Rizzo is nu in balbezit. Areni maakt een afschuwelijke overtreding. Rizzo wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Rizzo kan niet meer verder spelen. Mannino komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Crudele bereikt de bal nog maar net als eerste. Crudele speelt de bal door. Fermo is nu in balbezit. Fermo draait met de bal, schiet en ... Campanale werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
hejdbxbd - Città Arrabbiati 0:1

32e minuut.
Crisafi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanardo probeert naar een medespeler te passen. Bizzeti rent richting de bal. Bizzeti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Daar is Crisafi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fermo bereikt de bal nog maar net als eerste. Crisafi begaat een overtreding. Crisafi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hejdbxbd 51%, Città Arrabbiati 49%.
hejdbxbd - Città Arrabbiati 0:1

47e minuut.
Dall`Osto rent richting de bal. Bernini onderschept slim de pass. Bernini met een sublieme pass. Bandettini is nu in balbezit. Bandettini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Contarelli met een sublieme pass. Bergami rent richting de bal. Desiata maakt een afschuwelijke overtreding. Desiata is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

69e minuut.
Danesi probeert de bal aan de voet te houden. Taveggia is nu in balbezit. Met opzet legt Danesi zijn tegenspeler op de grond. Danesi krijgt een gele kaart. Taveggia is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Crudele zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Areni maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Gattinari verovert de bal door een tackle van achteren. Gattinari passt de bal in één keer door. Bandettini rent richting de bal. Dall`Osto bereikt de bal nog maar net als eerste. Dall`Osto draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
hejdbxbd - Città Arrabbiati 1:1

83e minuut.
Reineri speelt de bal door. Bandettini is nu in balbezit. Dall`Osto bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandettini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandettini haalt uit met een fantastische trap. Guercilena bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hejdbxbd 42%, Città Arrabbiati 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
hejdbxbd - Città Arrabbiati 1:1