Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:38
  • Competitiewedstrijd: Eccellenza.030
  • Stadion: trenzy Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 10924
trenzy AC potta
Terza Tactiek 343
59% Balbezit 41%
34% Spel op eigen helft 66%
28 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
44.8 gemiddelde waardering 25.6
solid Schieten weak
good Passen poor
adequate Verdedigen weak


2e minuut.
Lorenzo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Massariol bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorenzo onderschept slim de pass. Ibrus bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibrus haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Barilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Matera tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Barilla is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Matera probeert naar een medespeler te passen. Bandera zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Lorenzo de bal. Lorenzo draait met de bal, schiet en ... Maraldo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Chiochia verovert de bal door een tackle van achteren. Chiochia geeft een hoge lob. Briscioli heeft problemen om de bal te vangen. Ibrus rent richting de bal. Ibrus haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Bandera heeft problemen om de bal te vangen. Bandera speelt de bal door. Lorenzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorenzo schiet op doel. Maraldo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
trenzy - AC potta 1:0

17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sarto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barilla geeft een lange en hoge pass. Ibrus bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibrus draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
trenzy - AC potta 2:0

19e minuut.
Bandera verovert de bal door een tackle van achteren. Bandera geeft een hoge lob. Ibrus rent richting de bal. Ibrus schiet op doel. Maraldo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
trenzy - AC potta 3:0

22e minuut.
Potenza rent richting de bal. Tonon begaat een overtreding. Potenza is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Massariol met een snel genomen vrije trap. Tammaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Tammaro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Lorenzo geeft de bal voor. Asso probeert de bal aan de voet te houden. Ibrus bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibrus haalt uit met een fantastische trap. Maraldo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
trenzy - AC potta 4:0

25e minuut.
Ameli passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Matera de bal. Massariol bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorenzo verovert de bal door een tackle van achteren. Lorenzo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Doeltrap. Maraldo trapt de bal weg van het doel. Matera heeft problemen om de bal te vangen. Ibrus is nu in balbezit. Ibrus draait met de bal, schiet en ... Maraldo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Tassotti passt de bal met de wreef. Tonon rent richting de bal. Tonon passt de bal in één keer door. Lorenzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorenzo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Massariol rent richting de bal. Barilla onderschept slim de pass. Barilla met een sublieme pass. Lorenzo rent richting de bal. Lorenzo draait met de bal, schiet en ... Maraldo bokst de bal weg. Briscioli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibrus verovert de bal door een tackle van achteren. Ibrus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
trenzy - AC potta 5:0

36e minuut.
Lorenzo rent richting de bal. Lorenzo probeert naar een medespeler te passen. Ibrus is nu in balbezit. Ibrus haalt uit met een fantastische trap. Maraldo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
trenzy - AC potta 6:0

37e minuut.
Preiano passt de bal in één keer door. Ameli is nu in balbezit. Ameli probeert naar een medespeler te passen. Lorenzo is nu in balbezit. Lorenzo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
trenzy - AC potta 7:0

43e minuut.
Bandera verovert de bal door een tackle van achteren. Bandera probeert naar een medespeler te passen. Laczkó probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ibrus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ibrus schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: trenzy 36%, AC potta 64%.
trenzy - AC potta 7:0

48e minuut.
Ameli is nu in balbezit. Sarto verovert de bal door een tackle van achteren. Sarto probeert naar een medespeler te passen. Ibrus is nu in balbezit. Ibrus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
trenzy - AC potta 8:0

50e minuut.
Barilla rent richting de bal. Sarto bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarto geeft een lange en hoge pass. Ibrus is nu in balbezit. Ibrus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
trenzy - AC potta 9:0

54e minuut.
Sarto verovert de bal door een tackle van achteren. Sarto passt de bal in één keer door. Barilla rent richting de bal. Bandera rent richting de bal. Bandera geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Maraldo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Laczkó probeert naar een medespeler te passen. Bandera bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandera passt de bal in één keer door. Ibrus rent richting de bal. Ibrus haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Maraldo trapt de bal weg. Bandera kopt de bal weg. Lorenzo probeert de bal met de borst te controleren. Lorenzo geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Doeltrap. Pettoni komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Barilla met een sublieme pass. Klungelig pakt Laczkó de bal. Laczkó met een sublieme pass. Lorenzo rent richting de bal. Lorenzo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Inworp. Pietrantu komt het veld opgelopen. Ferrazzano komt het veld opgelopen. Ferrazzano met de inworp. Ameli speelt de bal door. Lorenzo rent richting de bal. Lorenzo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Ameli kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Massariol de bal onder controle te krijgen. Lorenzo is nu in balbezit. Lorenzo haalt uit met een fantastische trap. Maraldo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
trenzy - AC potta 10:0

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pezzato komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Barilla geeft de bal voor. Ferrazzano rent richting de bal. Ferrazzano passt de bal zonder na te denken. Pezzato is nu in balbezit. Pezzato schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lorenzo is nu in balbezit. Lorenzo haalt uit met een fantastische trap. Maraldo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Barilla met een sublieme pass. Bandera bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandera passt de bal met de wreef. Pezzato rent richting de bal. Pezzato haalt uit met een fantastische trap. Maraldo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: trenzy 32%, AC potta 68%.
trenzy - AC potta 10:0