Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
as mister Carbonara FC
Normal Tactiek 352
43% Balbezit 57%
63% Spel op eigen helft 37%
1 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 29
slecht Schieten matig
zwak Passen zwak
waardeloos Verdedigen zwak


8e minuut.
Araldi geeft een hoge lob. Inguanta heeft problemen om de bal te vangen. Ascosi is nu in balbezit. Ascosi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
as mister - Carbonara FC 1:0

21e minuut.
Franceschin heeft problemen om de bal te vangen. Imbrogno bereikt de bal nog maar net als eerste. Franceschin verovert de bal door een tackle van achteren. Franceschin draait met de bal, schiet en ... Cedolin werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Franceschin onderschept slim de pass. Franceschin passt de bal zonder na te denken. Licchelli rent richting de bal. Franceschin rent richting de bal. Franceschin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: as mister 54%, Carbonara FC 46%.
as mister - Carbonara FC 1:0

50e minuut.
Genovesi kopt de bal weg. Giuffra controleert de bal met de borst. Giuffra probeert naar een medespeler te passen. Frappampina rent richting de bal. Frappampina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
as mister - Carbonara FC 1:1

52e minuut.
Casali bereikt de bal nog maar net als eerste. Casali geeft een lange en hoge pass. Daar is Imbrogno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Franceschin bereikt de bal nog maar net als eerste. Franceschin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Imbrogno geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Licchelli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Franceschin is nu in balbezit. Franceschin draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
as mister - Carbonara FC 1:2

69e minuut.
Senarega controleert de bal met de borst. Giuffra bereikt de bal nog maar net als eerste. Giuffra passt de bal in één keer door. Frappampina rent richting de bal. Frappampina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
as mister - Carbonara FC 1:3

79e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Casali zal de hoekschop nemen. Franceschin rent richting de bal. Franceschin haalt uit met een fantastische trap. Cedolin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
as mister - Carbonara FC 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: as mister 73%, Carbonara FC 27%.
as mister - Carbonara FC 1:4