Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cavalli di Montagna mai stirati sempre regolari fc
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 21.6
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Sarritzu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarritzu passt de bal met de wreef. Ghigna bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosolino verovert de bal door een tackle van achteren. Rosolino haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cerioli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Picchio met een harde bal richting middenveld. Mazzieri rent richting de bal. Mazzieri probeert naar een medespeler te passen. Rosolino rent richting de bal. Rosolino draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mazzieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzieri draait met de bal, schiet en ... Cerioli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Ghigna rent richting de bal. Rosolino onderschept slim de pass. Mazzieri is nu in balbezit. Rosolino is nu in balbezit. Rosolino schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cavalli di Montagna 49%, mai stirati sempre regolari fc 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cavalli di Montagna - mai stirati sempre regolari fc 0:0

54e minuut.
Mazzieri is nu in balbezit. Mazzieri passt de bal met de wreef. Cesaroni is nu in balbezit. Rosolino onderschept slim de pass. Rosolino schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Cangio is nu in balbezit. Albonici is nu in balbezit. Pescatori begaat een overtreding. Pescatori krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Califano passt de bal in één keer door. Pacifici bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacifici probeert naar een medespeler te passen. Tempesta rent richting de bal. Tempesta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Arcangelo kopt de bal weg. Cangio rent richting de bal. Rosolino verovert de bal door een tackle van achteren. Mazzieri is nu in balbezit. Mazzieri schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cavalli di Montagna 49%, mai stirati sempre regolari fc 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cavalli di Montagna - mai stirati sempre regolari fc 0:0