Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
as mister trenzy
Normal Tactiek Terza
39% Balbezit 61%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 35
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 42.2
poor Schieten solid
weak Passen good
poor Verdedigen adequate


7e minuut.
Barilla met een snelle inworp. Sarto is nu in balbezit. Sarto geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ibrus de bal. Ibrus draait met de bal, schiet en ... Cedolin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Sarto met een sublieme pass. Ibrus is nu in balbezit. Ibrus passt de bal met de wreef. Lorenzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorenzo schiet op doel. Paal!

15e minuut.
Senarega rent richting de bal. Ibrus onderschept slim de pass. Cappuzzo rent richting de bal. Lorenzo onderschept slim de pass. Lorenzo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Senarega is nu in balbezit. Senarega geeft een lange en hoge pass. Barilla met een sublieme pass. Lorenzo is nu in balbezit. Lorenzo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Montani probeert naar een medespeler te passen. Barilla rent richting de bal. Barilla probeert naar een medespeler te passen. Ibrus rent richting de bal. Ibrus haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Barilla speelt de bal door. Sarto is nu in balbezit. Sarto probeert naar een medespeler te passen. Lorenzo heeft problemen om de bal te vangen. Lorenzo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Marturano probeert naar een medespeler te passen. Ibrus bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibrus probeert naar een medespeler te passen. Lorenzo rent richting de bal. Lorenzo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
as mister - trenzy 0:1

32e minuut.
Barilla kopt de bal weg. Lorenzo probeert de bal aan de voet te houden. Ibrus rent richting de bal. Ibrus draait met de bal, schiet en ... Cedolin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
as mister - trenzy 0:2

32e minuut.
Ascosi met een sublieme pass. Ibrus bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibrus passt de bal met de wreef. Lorenzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorenzo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Sarto passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bandera de bal. Bandera met een sublieme pass. Ibrus rent richting de bal. Ibrus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
as mister - trenzy 0:3

38e minuut.
Tonon met een sublieme pass. Marturano met een sublieme pass. Ibrus bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibrus haalt uit met een fantastische trap. Araldi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Marturano geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Lorenzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorenzo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
as mister - trenzy 0:4

44e minuut.
Marturano passt de bal met de wreef. Lorenzo is nu in balbezit. Lorenzo haalt uit met een fantastische trap. Imbrogno probeert de bal aan de voet te houden. Cedolin werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Araldi met een sublieme pass. Marturano rent richting de bal. Mirotto onderschept slim de pass. Ibrus rent richting de bal. Ibrus schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: as mister 86%, trenzy 14%.
as mister - trenzy 0:4

46e minuut.
Ibrus met een sublieme pass. Lorenzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorenzo passt de bal met de wreef. Ibrus bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibrus draait met de bal, schiet en ... Cedolin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

47e minuut.
Imbrogno geeft een hoge lob. Bandera geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Araldi de bal. Ibrus is nu in balbezit. Ibrus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
as mister - trenzy 0:5

50e minuut.
Barilla met een sublieme pass. Sarto heeft problemen om de bal te vangen. Sarto probeert naar een medespeler te passen. Lorenzo rent richting de bal. Lorenzo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

51e minuut.
Sarto geeft een lange en hoge pass. Imbrogno heeft problemen om de bal te vangen. Lorenzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibrus bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibrus haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
as mister - trenzy 0:6

53e minuut.
Cappuzzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorenzo onderschept slim de pass. Lorenzo speelt de bal door. Ibrus rent richting de bal. Ibrus haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Bandera zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marturano rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Senarega. Marturano raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Marturano kan niet meer verder spelen. Pettoni komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Barilla speelt de bal door. Klungelig pakt Sarto de bal. Sarto passt de bal zonder na te denken. Barilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarto probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Pettoni rent richting de bal. Pettoni geeft de bal voor. Klungelig pakt Lorenzo de bal. Ibrus rent richting de bal. Ibrus schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ferrazzano komt het veld opgelopen. Costarella komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Del monte met de inworp. Bandera is nu in balbezit. Bandera probeert naar een medespeler te passen. Costarella is nu in balbezit. Costarella haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Bertoletti met een sublieme pass. Chiochia speelt de bal door. Sarto bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarto geeft de bal voor. Costarella springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Senarega met een sublieme pass. Del monte is nu in balbezit. Del monte speelt de bal door. Costarella bereikt de bal nog maar net als eerste. Costarella schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
as mister - trenzy 0:7

88e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pitto trapt de bal weg van het doel. Costarella rent richting de bal. Costarella schiet op doel. Cedolin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
as mister - trenzy 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: as mister 81%, trenzy 19%.
as mister - trenzy 0:8