Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sampdoria14 AC Dami
541 Tactiek 433
56% Balbezit 44%
47% Spel op eigen helft 53%
14 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
25.3 gemiddelde waardering 24
average Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen weak


10e minuut.
Capperucci kopt de bal weg. Liverani probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cesi rent richting de bal. Cesi draait met de bal, schiet en ... Negroni maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sampdoria14 - AC Dami 0:1

14e minuut.
Del Duca heeft problemen om de bal te vangen. Golino rent richting de bal. Golino passt de bal in één keer door. Banello bereikt de bal nog maar net als eerste. Banello draait met de bal, schiet en ... Baracchi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Bonaccorso geeft een hoge lob. Geravini kan de bal niet met de borst controleren. Geravini speelt de bal door. Banello bereikt de bal nog maar net als eerste. Banello draait met de bal, schiet en ... Baracchi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sampdoria14 - AC Dami 1:1

35e minuut.
Celotti controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Santamaria maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Percivalle met een sublieme pass. Banello is nu in balbezit. Banello schiet op doel. Baracchi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Bonaccorso met een snelle inworp. Caliani is nu in balbezit. Lorenti met een sublieme pass. Banello bereikt de bal nog maar net als eerste. Banello haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sampdoria14 38%, AC Dami 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sampdoria14 - AC Dami 1:1

54e minuut.
Santamaria verovert de bal door een tackle van achteren. Lorenti is nu in balbezit. Lorenti speelt de bal door. Banello rent richting de bal. Banello schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Urso verovert de bal door een tackle van achteren. Urso geeft een lange en hoge pass. Percivalle rent richting de bal. Banello rent richting de bal. Banello schiet op doel. De bal raakt de paal.

61e minuut.
Capperucci heeft problemen om de bal te vangen. Capperucci speelt de bal door. Celotti rent richting de bal. Celotti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sampdoria14 - AC Dami 1:2

71e minuut.
Del Duca passt de bal met de wreef. Boldrin bereikt de bal nog maar net als eerste. Cesi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Cesi krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Cesi heeft problemen om de bal te vangen. Celotti rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Liverani. Liverani krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Golino is nu in balbezit. Golino probeert naar een medespeler te passen. Banello bereikt de bal nog maar net als eerste. Banello haalt uit met een fantastische trap. Percivalle probeert de bal aan de voet te houden. Baracchi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sampdoria14 57%, AC Dami 43%.
Sampdoria14 - AC Dami 1:2