Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Città Arrabbiati Atletico Maistato
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
48% Spel op eigen helft 52%
15 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 17.4
poor Schieten unsatisfactory
hopeless Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Areni is nu in balbezit. Areni speelt de bal door. Musti is nu in balbezit. Mula rent richting de bal. Mula schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Chiani probeert naar een medespeler te passen. Annese is nu in balbezit. Annese passt de bal zonder na te denken. Vairetto is nu in balbezit. Vairetto draait met de bal, schiet en ... Guercilena probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Crudele met de inworp. Taveggia rent richting de bal. Taveggia geeft een hoge lob. Klungelig pakt Chiani de bal. Mula geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Annese bereikt de bal nog maar net als eerste. Vairetto is nu in balbezit. Crudele is nu in balbezit. Vairetto verovert de bal door een tackle van achteren. Vairetto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Città Arrabbiati - Atletico Maistato 0:1

30e minuut.
Crudele passt de bal in één keer door. Cocucci is nu in balbezit. Cocucci probeert naar een medespeler te passen. Falsetti Benvenuti rent richting de bal. Falsetti Benvenuti geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Crudele bereikt de bal nog maar net als eerste. Annese onderschept slim de pass. Annese passt de bal in één keer door. Vairetto is nu in balbezit. Vairetto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Città Arrabbiati 53%, Atletico Maistato 47%.
Città Arrabbiati - Atletico Maistato 0:1

52e minuut.
Cocucci probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bergami, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bergami met een sublieme pass. Cocucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Cocucci geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Annese raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Romondini komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Guercilena trapt de bal weg van het doel. Mula kopt de bal weg. Klungelig pakt Cardullo de bal. Bizzeti is nu in balbezit. Bizzeti haalt uit met een fantastische trap. Alberani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Crudele bereikt de bal nog maar net als eerste. Cocucci verovert de bal door een tackle van achteren. Cocucci passt de bal met de wreef. Vairetto is nu in balbezit. Vairetto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Cocucci probeert naar een medespeler te passen. Romondini probeert naar een medespeler te passen. Vairetto is nu in balbezit. Vairetto draait met de bal, schiet en ... Guercilena maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Cardullo met een snelle inworp. Cocucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Cocucci passt de bal in één keer door. Falsetti Benvenuti rent richting de bal. Falsetti Benvenuti geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Città Arrabbiati 43%, Atletico Maistato 57%.
Città Arrabbiati - Atletico Maistato 0:1