Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Quartu F.C. mai stirati sempre regolari fc
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 20.7
hopeless Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Tempesta rent richting de bal. Paoletto bereikt de bal nog maar net als eerste. Tempesta verovert de bal door een tackle van achteren. Tempesta schiet op doel. Scioscia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Prugnoli heeft problemen om de bal te vangen. Prugnoli geeft een hoge lob. Andreis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirandola rent richting de bal. Mirandola haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Quartu F.C. - mai stirati sempre regolari fc 1:0

12e minuut.
Biffi speelt de bal door. Klungelig pakt Cesaroni de bal. Ferrazzi probeert naar een medespeler te passen. Pescatori is nu in balbezit. Pescatori schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Bollina probeert de bal aan de voet te houden. Cangio rent richting de bal. Cangio passt de bal met de wreef. Tempesta rent richting de bal. Tempesta schiet op doel. Scioscia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Quartu F.C. - mai stirati sempre regolari fc 1:1

26e minuut.
Ghigna geeft een lange en hoge pass. Pacifici heeft problemen om de bal te vangen. Pacifici geeft een lange en hoge pass. Cangio rent richting de bal. Cangio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Pescatori speelt de bal door. Tempesta rent richting de bal. Di Miglio begaat een overtreding. Di Miglio krijgt een gele kaart.

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Santarelli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Prugnoli rent richting de bal. Prugnoli haalt uit met een fantastische trap. Mirandola krijgt zijn hoofd ertegen. Cerioli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quartu F.C. 43%, mai stirati sempre regolari fc 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Quartu F.C. - mai stirati sempre regolari fc 1:1

49e minuut.
Prugnoli verovert de bal door een tackle van achteren. Prugnoli passt de bal zonder na te denken. Mirandola bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirandola draait met de bal, schiet en ... Cesaroni probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Di Miglio rent richting de bal. Di Miglio passt de bal met de wreef. Prugnoli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mirandola is nu in balbezit. Mirandola schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Concime geeft een hoge lob. Inworp. Zamprotta met de inworp. Pescatori bereikt de bal nog maar net als eerste. Pescatori haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Cangio rent richting de bal. Cangio geeft een hoge lob. Tempesta rent richting de bal. Tempesta draait met de bal, schiet en ... Scioscia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Quartu F.C. - mai stirati sempre regolari fc 1:2

64e minuut.
Ferrazzi geeft de bal voor. Daar is Paoletto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tempesta rent richting de bal. Tempesta draait met de bal, schiet en ... Scioscia probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Prugnoli speelt de bal door. Mirandola rent richting de bal. Ferrazzi begaat een overtreding. Ferrazzi krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Concime is nu in balbezit. Cangio bereikt de bal nog maar net als eerste. Cangio speelt de bal door. Tempesta is nu in balbezit. Tempesta haalt uit met een fantastische trap. Scioscia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Klungelig pakt Biffi de bal. Prugnoli rent richting de bal. Prugnoli speelt de bal door. Mirandola rent richting de bal. Mirandola schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Daar is Santarelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Padula geeft een lange en hoge pass. Pacifici met een sublieme pass. Pescatori is nu in balbezit. Pescatori haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quartu F.C. 46%, mai stirati sempre regolari fc 54%.
Quartu F.C. - mai stirati sempre regolari fc 1:2