Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WeGoFar DRAGONI PISA
Normal Tactiek 352
44% Balbezit 56%
68% Spel op eigen helft 32%
5 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 38.8
matig Schieten uitstekend
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen redelijk


1e minuut.
Buttu geeft de bal voor. Bobbiesi probeert de bal aan de voet te houden. Laurenza rent richting de bal. Trentini is nu in balbezit. Trentini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Bobbiesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobbiesi met een sublieme pass. Daar is Migliavacca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Migliavacca haalt uit met een fantastische trap. Berri probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
WeGoFar - DRAGONI PISA 0:1

22e minuut.
Ramazzotti probeert naar een medespeler te passen. Di Paolo speelt de bal door. Buttu probeert naar een medespeler te passen. Bobbiesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobbiesi draait met de bal, schiet en ... Berri bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Migliavacca bereikt de bal nog maar net als eerste. Migliavacca schiet op doel. Berri bokst de bal weg.

27e minuut.
Klungelig pakt Warczachowski de bal. Ramazzotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Warczachowski verovert de bal door een tackle van achteren. Warczachowski geeft de bal voor. Migliavacca maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
WeGoFar - DRAGONI PISA 0:2

28e minuut.
Laurenza passt de bal in één keer door. Carlessi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobbiesi onderschept slim de pass. Migliavacca is nu in balbezit. Migliavacca schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Di Paolo onderschept slim de pass. Sighieri verovert de bal door een tackle van achteren. Sighieri met een sublieme pass. Migliavacca bereikt de bal nog maar net als eerste. Migliavacca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WeGoFar - DRAGONI PISA 0:3

34e minuut.
Petcu verovert de bal door een tackle van achteren. Petcu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bobbiesi de bal. Migliavacca is nu in balbezit. Migliavacca haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Warczachowski rent richting de bal. Warczachowski probeert naar een medespeler te passen. Migliavacca bereikt de bal nog maar net als eerste. Migliavacca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WeGoFar - DRAGONI PISA 0:4

41e minuut.
Carlessi bereikt de bal nog maar net als eerste. Warczachowski onderschept slim de pass. Warczachowski speelt de bal door. Klungelig pakt Migliavacca de bal. Migliavacca haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WeGoFar 70%, DRAGONI PISA 30%.
WeGoFar - DRAGONI PISA 0:4

53e minuut.
Warczachowski is nu in balbezit. Migliavacca is nu in balbezit. Migliavacca passt de bal in één keer door. Warczachowski is nu in balbezit. Warczachowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Sighieri probeert naar een medespeler te passen. Warczachowski met een sublieme pass. Migliavacca rent richting de bal. Migliavacca haalt uit met een fantastische trap. Berri probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Taormina passt de bal met de wreef. Migliavacca is nu in balbezit. Calvosa legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Migliavacca is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Migliavacca kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
WeGoFar - DRAGONI PISA 0:5

64e minuut.
Mazzitelli rent richting de bal. Malerbi onderschept slim de pass. Malerbi passt de bal zonder na te denken. Trentini bereikt de bal nog maar net als eerste. Trentini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Sighieri probeert naar een medespeler te passen. Bobbiesi rent richting de bal. Warczachowski speelt de bal door. Migliavacca is nu in balbezit. Migliavacca schiet op doel. Berri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Warczachowski met een sublieme pass. Di Paolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Paolo met een sublieme pass. Migliavacca is nu in balbezit. Migliavacca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WeGoFar - DRAGONI PISA 0:6

75e minuut.
Ramazzotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramazzotti passt de bal in één keer door. Sighieri met een sublieme pass. Bobbiesi rent richting de bal. Bobbiesi geeft een hoge lob. Berri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Migliavacca rent richting de bal. Migliavacca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WeGoFar - DRAGONI PISA 0:7

77e minuut.
Migliavacca probeert de bal met de borst te controleren. Bobbiesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobbiesi passt de bal met de wreef. Migliavacca bereikt de bal nog maar net als eerste. Migliavacca draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
WeGoFar - DRAGONI PISA 0:8

89e minuut.
Di Paolo passt de bal met de wreef. Sighieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Sighieri probeert naar een medespeler te passen. Migliavacca is nu in balbezit. Migliavacca draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WeGoFar 66%, DRAGONI PISA 34%.
WeGoFar - DRAGONI PISA 0:8