Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mucho ding dong Sabotino
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
4 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 21.9
waardeloos Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
zwak Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Defilippo is nu in balbezit. Vitturini bereikt de bal nog maar net als eerste. Grande begaat een overtreding. Grande krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Bruzzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Grande bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruzzo maakt een afschuwelijke overtreding. Bruzzo krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Idino rent richting de bal. Beozzo onderschept slim de pass. Beozzo met een sublieme pass. Napolitano is nu in balbezit. Napolitano draait met de bal, schiet en ... Masu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mucho ding dong - Sabotino 1:0

32e minuut.
is nu in balbezit. passt de bal met de wreef. Vitturini speelt de bal door. Defilippo is nu in balbezit. Defilippo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Galeone zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bruzzo is nu in balbezit. Bruzzo speelt de bal door. Vitturini rent richting de bal. Vitturini geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mucho ding dong 50%, Sabotino 50%.
Mucho ding dong - Sabotino 1:0

46e minuut.
Beozzo onderschept slim de pass. Bruzzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Beozzo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Beozzo is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

49e minuut.
Carciofali speelt de bal door. bereikt de bal nog maar net als eerste. Luisi maakt een afschuwelijke overtreding. Luisi krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Bruzzo is nu in balbezit. Bruzzo passt de bal zonder na te denken. Luisi met een sublieme pass. Defilippo is nu in balbezit. Defilippo haalt uit met een fantastische trap. Qualizza bokst de bal weg.

68e minuut.
Grande raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bovini komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Idino bereikt de bal nog maar net als eerste. Idino geeft de bal voor. Inworp. Carciofali met de inworp. Bovini geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Defilippo geeft de bal voor. kopt de bal weg. Galeone is nu in balbezit. Carciofali verovert de bal door een tackle van achteren. Carciofali geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mucho ding dong 41%, Sabotino 59%.
Mucho ding dong - Sabotino 1:0