Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Signori Tubercolotici milano1899
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
66% Spel op eigen helft 34%
8 Doelpogingen 14
6 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16 gemiddelde waardering 17.8
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Aranciata bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vecchi. Aranciata is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sicari zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mennone bereikt de bal nog maar net als eerste. Musacchi verovert de bal door een tackle van achteren. Musacchi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Gusinu onderschept slim de pass. Vecchi heeft problemen om de bal te vangen. Ancarani is nu in balbezit. Gusinu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gusinu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Scazzosi met een sublieme pass. Vecchi is nu in balbezit. Perti tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Perti krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Ciuccio rent richting de bal. Ciuccio met een sublieme pass. Musacchi rent richting de bal. Musacchi schiet op doel. Zannato maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Signori Tubercolotici - milano1899 1:0

31e minuut.
Musacchi is nu in balbezit. Vecchi verovert de bal door een tackle van achteren. Aranciata verovert de bal door een tackle van achteren. Aranciata schiet op doel. Na een snelle pass probeert Varischetti de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Collasius zal de hoekschop nemen. Zannato verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Ancarani probeert naar een medespeler te passen. Gusinu rent richting de bal. Perti maakt een afschuwelijke overtreding. Perti krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Signori Tubercolotici 61%, milano1899 39%.
Signori Tubercolotici - milano1899 1:0

50e minuut.
Farisei met de inworp. Ancarani is nu in balbezit. Sicari schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Sicari krijgt een gele kaart. Ancarani moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Ancarani kan niet meer verder spelen. Lanzi komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Na een snelle pass probeert Carere de bal onder controle te krijgen. Lanzi is nu in balbezit. Lanzi passt de bal in één keer door. Gusinu rent richting de bal. Gusinu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Signori Tubercolotici - milano1899 1:1

58e minuut.
Sicari onderschept slim de pass. Lanzi verovert de bal door een tackle van achteren. Pozzoli verovert de bal door een tackle van achteren. Lanzi rent richting de bal. Lanzi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Signori Tubercolotici - milano1899 1:2

65e minuut.
Sicari rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Farisei neemt de hoekschop. Gusinu rent richting de bal. Gusinu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Farisei is nu in balbezit. Farisei probeert naar een medespeler te passen. Gusinu is nu in balbezit. Gusinu draait met de bal, schiet en ... Farnetti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Signori Tubercolotici - milano1899 1:3

73e minuut.
Farisei is nu in balbezit. Farisei met een sublieme pass. Lanzi geeft de bal voor. De Falco rent richting de bal. De Falco haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Aranciata bereikt de bal nog maar net als eerste. Palella bereikt de bal nog maar net als eerste. Palella passt de bal met de wreef. Gusinu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gusinu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Pozzoli geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. De Falco met een snelle inworp. Lanzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lanzi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Gusinu is nu in balbezit. Gusinu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Signori Tubercolotici - milano1899 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Signori Tubercolotici 70%, milano1899 30%.
Signori Tubercolotici - milano1899 1:4