Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Garghi Team guns n roses
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25 gemiddelde waardering 17.1
weak Schieten average
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen hopeless


1e minuut.
Massi bereikt de bal nog maar net als eerste. Massi passt de bal met de wreef. Cognar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cognar draait met de bal, schiet en ... Giacone maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Garghi Team - guns n roses 1:0

8e minuut.
Tezzele geeft de bal voor. Inworp. Verrazzani met de inworp. Ammirevole bereikt de bal nog maar net als eerste. Ammirevole schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Nicoletto onderschept slim de pass. Nicoletto geeft de bal voor. Massi is nu in balbezit. Cognar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cognar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Tezzele rent richting de bal. Verrazzani onderschept slim de pass. Verrazzani probeert naar een medespeler te passen. Fiacchi is nu in balbezit. Fiacchi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Fiacchi probeert naar een medespeler te passen. Verrazzani rent richting de bal. Verrazzani speelt de bal door. Ammirevole bereikt de bal nog maar net als eerste. Ammirevole draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Garghi Team - guns n roses 1:1

28e minuut.
Ammirevole is nu in balbezit. Leone onderschept slim de pass. Agliani bereikt de bal nog maar net als eerste. Ammirevole onderschept slim de pass. Ammirevole haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Cognar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cognar passt de bal in één keer door. Rioldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Massi onderschept slim de pass. Massi schiet op doel. Giacone probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Garghi Team 55%, guns n roses 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Garghi Team - guns n roses 1:1

55e minuut.
Verrazzani rent richting de bal. Agliani bereikt de bal nog maar net als eerste. Verrazzani begaat een overtreding. Verrazzani krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Cambielli rent richting de bal. Belli verovert de bal door een tackle van achteren. Belli probeert naar een medespeler te passen. Massi rent richting de bal. Massi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Garghi Team - guns n roses 2:1

86e minuut.
Falzetti Giusti kopt de bal weg. Cambielli rent richting de bal. Cognar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cognar krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Belli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cognar rent richting de bal. Cognar draait met de bal, schiet en ... Casasoli rent richting de bal. Casasoli geeft de bal voor. Giacone verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Massi maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Garghi Team - guns n roses 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Garghi Team 41%, guns n roses 59%.
Garghi Team - guns n roses 3:1