Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Timone FC DRAGONI PISA
Attack Tactiek 352
38% Balbezit 62%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
20.4 gemiddelde waardering 40.8
weak Schieten very good
weak Passen average
poor Verdedigen adequate


4e minuut.
Sighieri met een snelle inworp. Bobbiesi is nu in balbezit. Bobbiesi passt de bal zonder na te denken. Warczachowski is nu in balbezit. Warczachowski geeft een hoge lob. Forastieri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Sighieri rent richting de bal. Sighieri met een sublieme pass. Warczachowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Migliavacca bereikt de bal nog maar net als eerste. Migliavacca draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Colosi trapt de bal weg van het doel. Warczachowski kopt de bal weg. Montelanico heeft problemen om de bal te vangen. Bobbiesi is nu in balbezit. Bobbiesi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Timone FC - DRAGONI PISA 0:1

19e minuut.
Fada rent richting de bal. Rusinek onderschept slim de pass. Rusinek geeft een hoge lob. Klungelig pakt Migliavacca de bal. Migliavacca draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Warczachowski krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Klungelig pakt Bobbiesi de bal. Piccone rent richting de bal. Bobbiesi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bobbiesi krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Lattisi verovert de bal door een tackle van achteren. Lattisi geeft een lange en hoge pass. Inworp. Fariolo met de inworp. Warczachowski geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Rusinek kopt de bal weg. Daar is Giromini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Warczachowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Warczachowski schiet op doel. Na een snelle pass probeert Montelanico de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Timone FC - DRAGONI PISA 0:2

28e minuut.
Warczachowski speelt de bal door. Fariolo met een sublieme pass. Klungelig pakt Taormina de bal. Fariolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fariolo geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Doeltrap. Forastieri trapt de bal weg van het doel. Taormina kopt de bal weg. Migliavacca is nu in balbezit. Migliavacca draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Fariolo passt de bal in één keer door. Migliavacca heeft problemen om de bal te vangen. Migliavacca probeert naar een medespeler te passen. Bobbiesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobbiesi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Timone FC - DRAGONI PISA 0:3

35e minuut.
Piccone geeft de bal voor. Inworp. Sighieri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Warczachowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Warczachowski geeft een lange en hoge pass. Forastieri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Migliavacca is nu in balbezit. Migliavacca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Timone FC - DRAGONI PISA 0:4

37e minuut.
Piccone geeft de bal voor. Inworp. Sighieri met de inworp. Warczachowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Warczachowski geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Lindkvist met een sublieme pass. Sighieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Colella zijn tegenspeler op de grond. Colella krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Timone FC 83%, DRAGONI PISA 17%.
Timone FC - DRAGONI PISA 0:4

47e minuut.
Sighieri geeft een lange en hoge pass. Migliavacca is nu in balbezit. Migliavacca schiet op doel. Forastieri werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Montelanico probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Timone FC - DRAGONI PISA 0:5

48e minuut.
Fariolo speelt de bal door. Daar is Giromini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giromini geeft een lange en hoge pass. Uzzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzzi geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Bobbiesi geeft een hoge lob. Daar is Colosi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Migliavacca is nu in balbezit. Migliavacca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Timone FC - DRAGONI PISA 0:6

58e minuut.
Giromini heeft problemen om de bal te vangen. Warczachowski probeert naar een medespeler te passen. Bobbiesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobbiesi draait met de bal, schiet en ... Forastieri maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Migliavacca rent richting de bal. Migliavacca schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Warczachowski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Migliavacca de bal. Warczachowski rent richting de bal. Warczachowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Timone FC - DRAGONI PISA 0:7

87e minuut.
Colella speelt de bal door. Abd El-Latef is nu in balbezit. Abd El-Latef geeft een hoge lob. Migliavacca is nu in balbezit. Migliavacca schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Rusinek met een sublieme pass. Fariolo speelt de bal door. Migliavacca bereikt de bal nog maar net als eerste. Migliavacca haalt uit met een fantastische trap. Forastieri maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Montelanico heeft problemen om de bal te vangen. Bobbiesi bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Forastieri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bobbiesi rent richting de bal. Bobbiesi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Timone FC - DRAGONI PISA 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Timone FC 63%, DRAGONI PISA 37%.
Timone FC - DRAGONI PISA 0:8