Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WeGoFar Timone FC
Normal Tactiek Attack
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 20.1
average Schieten weak
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


14e minuut.
Ramazzotti kopt de bal weg. Lattisi rent richting de bal. Met opzet legt Laurenza zijn tegenspeler op de grond. Laurenza krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Ramazzotti is nu in balbezit. Lattisi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ramazzotti is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ramazzotti zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Montelanico, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trentini bereikt de bal nog maar net als eerste. Trentini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WeGoFar - Timone FC 1:0

29e minuut.
Anastasi is nu in balbezit. Anastasi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Montelanico de bal. Laurenza is nu in balbezit. Laurenza draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WeGoFar 49%, Timone FC 51%.
WeGoFar - Timone FC 1:0

50e minuut.
Anastasi is nu in balbezit. Anastasi probeert naar een medespeler te passen. Trentini is nu in balbezit. Trentini draait met de bal, schiet en ... Forastieri werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WeGoFar - Timone FC 2:0

58e minuut.
Laurenza bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelusi rent richting de bal. Pelusi probeert naar een medespeler te passen. Trentini rent richting de bal. Trentini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Piccone geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rastelli met een snelle inworp. Anastasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Anastasi geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Buttu probeert naar een medespeler te passen. Malerbi is nu in balbezit. Malerbi probeert naar een medespeler te passen. Trentini bereikt de bal nog maar net als eerste. Trentini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Ciafrè draait met de bal, schiet en ... Buttu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Uzzi zal de hoekschop nemen. Biacchi krijgt zijn hoofd ertegen. Berri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Biacchi is nu in balbezit. Biacchi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WeGoFar - Timone FC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WeGoFar 50%, Timone FC 50%.
WeGoFar - Timone FC 2:1