Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sabotino Signori Tubercolotici
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
40% Spel op eigen helft 60%
13 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 15.9
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Marras verovert de bal door een tackle van achteren. Marras met een sublieme pass. Pozzoli is nu in balbezit. Defilippo onderschept slim de pass. Defilippo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Bruzzo passt de bal met de wreef. Vitturini is nu in balbezit. Vitturini passt de bal zonder na te denken. Defilippo bereikt de bal nog maar net als eerste. Defilippo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Carere geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Baracco met de inworp. Vitturini rent richting de bal. Vitturini geeft een hoge lob. Farnetti bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Bruzzo met een sublieme pass. Defilippo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitturini bereikt de bal nog maar net als eerste. Defilippo rent richting de bal. Defilippo draait met de bal, schiet en ... Farnetti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Carere probeert de bal aan de voet te houden. Vitturini rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sabotino - Signori Tubercolotici 1:0

17e minuut.
Luisi is nu in balbezit. Luisi speelt de bal door. Vitturini geeft een lange en hoge pass. Defilippo is nu in balbezit. Defilippo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Cogorno is nu in balbezit. Idino bereikt de bal nog maar net als eerste. Idino passt de bal met de wreef. Defilippo is nu in balbezit. Defilippo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Idino is nu in balbezit. Sicari verovert de bal door een tackle van achteren. Sicari met een sublieme pass. Aranciata rent richting de bal. Aranciata schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Na een snelle pass probeert Prignani de bal onder controle te krijgen. Aranciata is nu in balbezit. Aranciata met een sublieme pass. Musacchi is nu in balbezit. Musacchi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Perti met een sublieme pass. Musacchi is nu in balbezit. Aranciata is nu in balbezit. Musacchi is nu in balbezit. Musacchi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Cogorno met een sublieme pass. Daar is Sicari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vitturini is nu in balbezit. Defilippo bereikt de bal nog maar net als eerste. Defilippo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sabotino - Signori Tubercolotici 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sabotino 49%, Signori Tubercolotici 51%.
Sabotino - Signori Tubercolotici 2:0

46e minuut.
Aranciata met een sublieme pass. Musacchi heeft problemen om de bal te vangen. Musacchi met een sublieme pass. Defilippo rent richting de bal. Defilippo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sabotino - Signori Tubercolotici 3:0

72e minuut.
Vitturini is nu in balbezit. Baracco rent richting de bal. Baracco geeft een hoge lob. Luisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Luisi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sabotino 31%, Signori Tubercolotici 69%.
Sabotino - Signori Tubercolotici 3:0