Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Timone FC guns n roses
Attack Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
6 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
22.4 gemiddelde waardering 16.8
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


18e minuut.
Rioldi geeft een lange en hoge pass. Ciafrè rent richting de bal. Ciafrè passt de bal met de wreef. Biacchi is nu in balbezit. Biacchi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Lattisi rent richting de bal. Lattisi speelt de bal door. Daar is Biacchi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciafrè is nu in balbezit. Ciafrè schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Timone FC - guns n roses 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Timone FC 51%, guns n roses 49%.
Timone FC - guns n roses 1:0

54e minuut.
Daar is Giromini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giromini geeft een hoge lob. Daar is Falzetti Giusti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Biacchi is nu in balbezit. Biacchi draait met de bal, schiet en ... Giacone probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Piccone onderschept slim de pass. Piccone geeft een hoge lob. Palombella controleert de bal met de borst. Uzzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzzi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Timone FC 35%, guns n roses 65%.
Timone FC - guns n roses 1:0