Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Virtus Forli Deportivo la quarume
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 18.7
zwak Schieten matig
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Manfrini controleert de bal met de borst. Poma bereikt de bal nog maar net als eerste. Manfrini onderschept slim de pass. Caccaviello is nu in balbezit. Caccaviello haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Doeltrap. Antonini met een harde bal richting middenveld. Caccaviello kopt de bal weg. Daar is Lorio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lorio draait met de bal, schiet en ... Arcansano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Caccaviello bereikt de bal nog maar net als eerste. Caccaviello probeert naar een medespeler te passen. Lorio rent richting de bal. Lorio haalt uit met een fantastische trap. Arcansano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Virtus Forli - Deportivo la quarume 1:0

25e minuut.
Inworp. Massoli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tebaldini bereikt de bal nog maar net als eerste. Tebaldini haalt uit met een fantastische trap. Poma krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Klungelig pakt Prassitele de bal. Tebaldini is nu in balbezit. Tebaldini met een sublieme pass. Poma bereikt de bal nog maar net als eerste. Poma haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Virtus Forli - Deportivo la quarume 1:1

38e minuut.
Scorletti probeert naar een medespeler te passen. Caccaviello is nu in balbezit. Gori rent richting de bal. Caccaviello is nu in balbezit. Caccaviello geeft een lange en hoge pass. Arcansano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Virtus Forli 52%, Deportivo la quarume 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Virtus Forli - Deportivo la quarume 1:1

52e minuut.
Gracci geeft de bal voor. Inworp. Roncalli met een snelle inworp. Caccaviello rent richting de bal. Caccaviello haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Iannuzzelli rent richting de bal. Quarenghi onderschept slim de pass. Quarenghi met een sublieme pass. Poma rent richting de bal. Poma schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Restivo geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cofferati met de inworp. Caccaviello bereikt de bal nog maar net als eerste. Caccaviello geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Manfrini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Roncalli de bal. Gori is nu in balbezit. Roncalli verovert de bal door een tackle van achteren. Roncalli geeft een lange en hoge pass. Arcansano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Manfrini is nu in balbezit. Tebaldini verovert de bal door een tackle van achteren. Tebaldini passt de bal zonder na te denken. Poma is nu in balbezit. Poma draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Virtus Forli - Deportivo la quarume 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Virtus Forli 41%, Deportivo la quarume 59%.
Virtus Forli - Deportivo la quarume 1:2