Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Brescia FC Invictus Piscaria
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
12 Doelpogingen 18
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 20.1
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Nardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Marzio verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Becia. Marzio wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

10e minuut.
Frea is nu in balbezit. Frea haalt uit met een fantastische trap. Angelucci kopt de bal weg. Borsi rent richting de bal. Borsi draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Brescia FC - Invictus Piscaria 0:1

13e minuut.
Marzio probeert naar een medespeler te passen. Francesconi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bolzoni. Bolzoni krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Lauro draait met de bal, schiet en ... Angelucci probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Butteroni geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Frea maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Borsi kopt de bal weg. Butteroni rent richting de bal. Butteroni passt de bal zonder na te denken. Frea rent richting de bal. Frea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Pellegatti geeft de bal voor. Brunati is nu in balbezit. Zaninelli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zaninelli krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Borsi speelt de bal door. Butteroni rent richting de bal. Butteroni speelt de bal door. Lauro rent richting de bal. Lauro draait met de bal, schiet en ... Scimonello bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Brunati bereikt de bal nog maar net als eerste. Vettori rent richting de bal. Brunati verovert de bal door een tackle van achteren. Taglialapietra bereikt de bal nog maar net als eerste. Taglialapietra draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Becia is nu in balbezit. Lauro onderschept slim de pass. Lauro probeert naar een medespeler te passen. Frea is nu in balbezit. Frea schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brescia FC 63%, Invictus Piscaria 37%.
Brescia FC - Invictus Piscaria 0:1

49e minuut.
Lauro verovert de bal door een tackle van achteren. Angelucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Lauro verovert de bal door een tackle van achteren. Lauro schiet op doel. Scimonello probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Marzio probeert naar een medespeler te passen. Frea rent richting de bal. Tufariello verovert de bal door een tackle van achteren. Lauro rent richting de bal. Lauro draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Klungelig pakt Becia de bal. Lauro bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Becia. Lauro raakt geblesseerd tijdens het duel. Novi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Vettori geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carlesso zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Taglialapietra is nu in balbezit. Taglialapietra geeft een hoge lob. Terranuova verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Terranuova trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Becia de bal. Taglialapietra is nu in balbezit. Taglialapietra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Brescia FC - Invictus Piscaria 1:1

81e minuut.
Carlesso verovert de bal door een tackle van achteren. Carlesso speelt de bal door. Fallulera rent richting de bal. Brunati onderschept slim de pass. Brunati draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Novi verovert de bal door een tackle van achteren. Novi geeft een hoge lob. Tufariello heeft problemen om de bal te vangen. Frea bereikt de bal nog maar net als eerste. Frea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Zaninelli verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sanna met de inworp. Carlesso is nu in balbezit. Carlesso geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brescia FC 49%, Invictus Piscaria 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Brescia FC - Invictus Piscaria 1:1