Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Taranto FC Signori Tubercolotici
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
41% Spel op eigen helft 59%
4 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 17.1
hopeless Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Donadeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Eufemia verovert de bal door een tackle van achteren. Eufemia passt de bal zonder na te denken. Urbisaglia rent richting de bal. Urbisaglia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Giovannelli heeft problemen om de bal te vangen. Aranciata bereikt de bal nog maar net als eerste. Aranciata passt de bal zonder na te denken. Musacchi rent richting de bal. Musacchi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Cogorno bereikt de bal nog maar net als eerste. Longoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sicari maakt een afschuwelijke overtreding. Sicari krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Carere met een harde bal richting middenveld. Aranciata kopt de bal weg. Musacchi is nu in balbezit. Musacchi haalt uit met een fantastische trap. Maniello probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Taranto FC - Signori Tubercolotici 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Taranto FC 34%, Signori Tubercolotici 66%.
Taranto FC - Signori Tubercolotici 0:1

48e minuut.
Musacchi rent richting de bal. Aranciata bereikt de bal nog maar net als eerste. Musacchi is nu in balbezit. Musacchi schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ampola de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Taranto FC - Signori Tubercolotici 0:2

53e minuut.
Perti bereikt de bal nog maar net als eerste. Donadeo geeft de bal voor. Ampola heeft problemen om de bal te vangen. Musacchi is nu in balbezit. Musacchi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Sicari bereikt de bal nog maar net als eerste. Sicari geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ampola de bal. Musacchi is nu in balbezit. Musacchi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Pozzoli geeft een lange en hoge pass. Daar is Aranciata, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giovannelli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Giovannelli krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Taranto FC 49%, Signori Tubercolotici 51%.
Taranto FC - Signori Tubercolotici 0:2