Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Gotham City Maior
Normal Tactiek nuovo 352prova
42% Balbezit 58%
82% Spel op eigen helft 18%
1 Doelpogingen 42
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.4 gemiddelde waardering 51.8
slecht Schieten uitmuntend
waardeloos Passen zeer goed
slecht Verdedigen solide


1e minuut.
Besozzi rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Besozzi met de inworp. Porzio is nu in balbezit. Porzio geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
Andrada probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Leśniak rent richting de bal. Leśniak passt de bal in één keer door. Eviren is nu in balbezit. Eviren haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Cuciniello met een sublieme pass. Fabrizio bereikt de bal nog maar net als eerste. Eviren onderschept slim de pass. Eviren draait met de bal, schiet en ... Caliandro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gotham City - Maior 0:1

4e minuut.
Sciabola is nu in balbezit. Eviren bereikt de bal nog maar net als eerste. Sciabola tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sciabola krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Tardivi probeert naar een medespeler te passen. Ameri met een sublieme pass. Leśniak met een sublieme pass. Car bereikt de bal nog maar net als eerste. Car geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Eviren bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gotham City - Maior 0:2

10e minuut.
Eviren passt de bal in één keer door. Andrada heeft problemen om de bal te vangen. Andrada draait met de bal, schiet en ... Caliandro maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Fabrizio probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.

18e minuut.
Besozzi probeert de bal aan de voet te houden. Tardivi rent richting de bal. Tardivi probeert naar een medespeler te passen. Eviren rent richting de bal. Eviren haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gotham City - Maior 0:3

21e minuut.
Fauro is nu in balbezit. Radicchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Radicchi passt de bal zonder na te denken. Andrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrada schiet op doel. Paal!

22e minuut.
Car probeert de bal aan de voet te houden. Radicchi kopt de bal weg. Andrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrada schiet op doel. Caliandro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gotham City - Maior 0:4

26e minuut.
Tardivi geeft een lange en hoge pass. Fabrizio kopt de bal weg. Fauro bereikt de bal nog maar net als eerste. Radicchi onderschept slim de pass. Radicchi passt de bal zonder na te denken.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tardivi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Andrada kopt de bal weg. Eviren rent richting de bal. Eviren draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gotham City - Maior 0:5

34e minuut.
Eviren rent richting de bal. Eviren passt de bal met de wreef. Andrada is nu in balbezit. Andrada haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gotham City - Maior 0:6

36e minuut.
Salamonas probeert naar een medespeler te passen. Car rent richting de bal. Car passt de bal in één keer door. Eviren kan de bal niet met de borst controleren. Eviren haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Fabrizio kopt de bal weg. Zecchi heeft problemen om de bal te vangen. Tardivi is nu in balbezit. Tardivi geeft een hoge lob. Eviren krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gotham City - Maior 0:7

40e minuut.
Cuciniello met een sublieme pass. Tardivi is nu in balbezit. Tardivi speelt de bal door. Andrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrada haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Andrada heeft problemen om de bal te vangen. Caliandro probeert naar een medespeler te passen. Cuciniello kopt de bal weg. Andrada is nu in balbezit. Andrada haalt uit met een fantastische trap. Caliandro bokst de bal weg. Klungelig pakt Fabrizio de bal. Eviren rent richting de bal. Eviren draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gotham City - Maior 0:8

43e minuut.
Sciabola speelt de bal door. Daar is Zanuccoli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Porzio bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Andrada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andrada geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gotham City 82%, Maior 18%.
FC Gotham City - Maior 0:8

47e minuut.
Radicchi probeert naar een medespeler te passen. Ameri is nu in balbezit. Eviren rent richting de bal. Klungelig pakt Andrada de bal. Andrada schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Caliandro met een harde bal richting middenveld. Tardivi kopt de bal weg. Andrada speelt de bal door. Eviren is nu in balbezit. Eviren draait met de bal, schiet en ... Caliandro bokst de bal weg.

54e minuut.
Leśniak is nu in balbezit. Leśniak passt de bal met de wreef. Radicchi met een sublieme pass. Eviren bereikt de bal nog maar net als eerste. Eviren haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Doeltrap. Caliandro trapt de bal weg. Tardivi kopt de bal weg. Andrada is nu in balbezit. Andrada draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Leśniak kopt de bal weg. Daar is Ameri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Eviren rent richting de bal. Eviren draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Radicchi onderschept slim de pass. Radicchi speelt de bal door. Eviren is nu in balbezit. Eviren schiet op doel. Caliandro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gotham City - Maior 0:9

59e minuut.
Eviren bereikt de bal nog maar net als eerste. Eviren passt de bal in één keer door. Car bereikt de bal nog maar net als eerste. Car geeft de bal voor. Andrada krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Radicchi kan de bal niet met de borst controleren. Radicchi passt de bal in één keer door. Daar is Eviren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eviren haalt uit met een fantastische trap. Fabrizio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gotham City - Maior 0:10

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fauro met een snelle inworp. Alinari bereikt de bal nog maar net als eerste. Eviren verovert de bal door een tackle van achteren. Eviren schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gotham City - Maior 0:11

63e minuut.
Ameri geeft een lange en hoge pass. Car kopt de bal weg. Eviren geeft de bal voor. Andrada is nu in balbezit. Andrada haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Tardivi probeert naar een medespeler te passen. Car is nu in balbezit. Car probeert naar een medespeler te passen. Eviren rent richting de bal. Eviren haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

68e minuut.
Doeltrap. Fabrizio met een harde bal richting middenveld. Tardivi kopt de bal weg. Andrada rent richting de bal. Andrada geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Car probeert de bal met de borst te controleren. Alinari bereikt de bal nog maar net als eerste. Eviren onderschept slim de pass. Eviren geeft de bal voor. Andrada springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gotham City - Maior 0:12

73e minuut.
Besozzi is nu in balbezit. Inworp. Cuciniello met de inworp. Tardivi geeft de bal voor. Andrada springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gotham City - Maior 0:13

74e minuut.
Car speelt de bal door. Klungelig pakt Eviren de bal. Fabrizio is nu in balbezit. Eviren verovert de bal door een tackle van achteren. Eviren schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gotham City - Maior 0:14

80e minuut.
Zanuccoli heeft problemen om de bal te vangen. Cuciniello onderschept slim de pass. Cuciniello speelt de bal door. Andrada rent richting de bal. Andrada schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Tardivi kopt de bal weg. Andrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrada speelt de bal door. Eviren is nu in balbezit. Eviren haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Caliandro probeert naar een medespeler te passen. Tardivi rent richting de bal. Tardivi passt de bal in één keer door. Andrada is nu in balbezit. Andrada draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Andrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrada passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Fabrizio de bal onder controle te krijgen. Eviren bereikt de bal nog maar net als eerste. Eviren schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Klungelig pakt Zecchi de bal. Tardivi is nu in balbezit. Tardivi geeft een lange en hoge pass. Eviren is nu in balbezit. Eviren haalt uit met een fantastische trap. Caliandro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Andrada heeft problemen om de bal te vangen. Andrada haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gotham City - Maior 0:15

90e minuut.
Salamonas probeert naar een medespeler te passen. Car is nu in balbezit. Car met een sublieme pass. Daar is Eviren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eviren draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Eviren is nu in balbezit. Eviren draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gotham City - Maior 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gotham City 83%, Maior 17%.
FC Gotham City - Maior 0:16