Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
incontriamoci aps Ac Castelverde
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
16 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 18.9
zwak Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Affini speelt de bal door. Dessì bereikt de bal nog maar net als eerste. Dessì speelt de bal door. Napelli rent richting de bal. Napelli haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mazzara geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Napelli is nu in balbezit. Napelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
incontriamoci aps - Ac Castelverde 1:0

6e minuut.
Badolati bereikt de bal nog maar net als eerste. Badolati passt de bal zonder na te denken. Filadelfi kan de bal niet met de borst controleren. Capodanno bereikt de bal nog maar net als eerste. Capodanno draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Affini rent richting de bal. Affini geeft een lange en hoge pass. Martini rent richting de bal. Napelli rent richting de bal. Napelli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Brinieri geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Affini met een snelle inworp. Dessì bereikt de bal nog maar net als eerste. Dessì schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Dessì is nu in balbezit. Dessì met een sublieme pass. Napelli is nu in balbezit. Napelli haalt uit met een fantastische trap. Bulgarini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
incontriamoci aps - Ac Castelverde 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: incontriamoci aps 44%, Ac Castelverde 56%.
incontriamoci aps - Ac Castelverde 2:0

47e minuut.
Ceschin geeft een lange en hoge pass. Affini kopt de bal weg. Calandra probeert de bal aan de voet te houden. Capodanno bereikt de bal nog maar net als eerste. Capodanno schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Calandra met een sublieme pass. Dessì rent richting de bal. Napelli is nu in balbezit. Dessì is nu in balbezit. Dessì schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Gaudenzi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zanero zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Capodanno bereikt de bal nog maar net als eerste. Capodanno schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
incontriamoci aps - Ac Castelverde 2:1

79e minuut.
Badolati geeft een hoge lob. Abatantuono bereikt de bal nog maar net als eerste. Calandra is nu in balbezit. Abatantuono onderschept slim de pass. Abatantuono draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

87e minuut.
Abatantuono onderschept slim de pass. Filadelfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Filadelfi geeft een lange en hoge pass. Abatantuono bereikt de bal nog maar net als eerste. Abatantuono haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Capodanno met een sublieme pass. Abatantuono bereikt de bal nog maar net als eerste. Abatantuono passt de bal met de wreef. Capodanno rent richting de bal. Capodanno haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Badolati kopt de bal weg. Calandra rent richting de bal. Calandra speelt de bal door. Dessì bereikt de bal nog maar net als eerste. Dessì draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: incontriamoci aps 49%, Ac Castelverde 51%.
incontriamoci aps - Ac Castelverde 2:1