Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ac Castelverde Maior
Normal Tactiek nuovo 352prova
38% Balbezit 62%
85% Spel op eigen helft 15%
1 Doelpogingen 48
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 49.6
weak Schieten outstanding
poor Passen very good
unsatisfactory Verdedigen good


2e minuut.
Radicchi speelt de bal door. Klungelig pakt Car de bal. Car met een sublieme pass. Eviren bereikt de bal nog maar net als eerste. Eviren schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Car is nu in balbezit. Car geeft een hoge lob. Daar is Peron, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andrada rent richting de bal. Andrada schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ac Castelverde - Maior 0:1

6e minuut.
Andrada is nu in balbezit. Andrada geeft een hoge lob. Eviren is nu in balbezit. Eviren geeft een hoge lob. Andrada springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Bulgarini met een sublieme pass. Ceschin kopt de bal weg. Radicchi met een sublieme pass. Eviren heeft problemen om de bal te vangen. Eviren draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Leśniak passt de bal met de wreef. Radicchi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Eviren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrada draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ac Castelverde - Maior 0:2

15e minuut.
Car geeft een lange en hoge pass. Bulgarini probeert naar een medespeler te passen. Radicchi kopt de bal weg. Klungelig pakt Eviren de bal. Eviren schiet op doel. Bulgarini bokst de bal weg.

16e minuut.
Cuciniello probeert naar een medespeler te passen. Tardivi is nu in balbezit. Tardivi geeft de bal voor. Eviren is nu in balbezit. Eviren haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Na een snelle pass probeert Capodanno de bal onder controle te krijgen. Radicchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Radicchi passt de bal in één keer door. Eviren rent richting de bal. Eviren schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ac Castelverde - Maior 0:3

23e minuut.
Radicchi geeft de bal voor. Roncalli is nu in balbezit. Eviren onderschept slim de pass. Eviren haalt uit met een fantastische trap. Bulgarini maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Car rent richting de bal. Car geeft de bal voor. Brinieri kan de bal niet met de borst controleren. Andrada is nu in balbezit. Andrada draait met de bal, schiet en ... Bulgarini bokst de bal weg. Eviren is nu in balbezit. Eviren schiet op doel. Bulgarini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Daar is Martini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andrada rent richting de bal. Andrada met een sublieme pass. Eviren rent richting de bal. Eviren draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Eviren bereikt de bal nog maar net als eerste. Eviren passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Andrada de bal. Andrada draait met de bal, schiet en ... Bulgarini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ac Castelverde - Maior 0:4

34e minuut.
Tardivi geeft een hoge lob. Eviren kopt de bal weg. Klungelig pakt Ordine de bal. Andrada is nu in balbezit. Andrada draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Roncalli kopt de bal weg. Radicchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Radicchi geeft een lange en hoge pass. Eviren rent richting de bal. Eviren haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Ac Castelverde - Maior 0:5

36e minuut.
Tardivi met een snelle inworp. Cuciniello is nu in balbezit. Cuciniello geeft de bal voor. Eviren krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ac Castelverde - Maior 0:6

38e minuut.
Andrada passt de bal met de wreef. Car bereikt de bal nog maar net als eerste. Car speelt de bal door. Eviren is nu in balbezit. Eviren schiet op doel. Bulgarini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ac Castelverde - Maior 0:7

43e minuut.
Cuciniello kopt de bal weg. Radicchi met een sublieme pass. Eviren is nu in balbezit. Eviren draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ac Castelverde - Maior 0:8

45e minuut.
Ordine bereikt de bal nog maar net als eerste. Ordine passt de bal met de wreef. Cuciniello rent richting de bal. Abatantuono onderschept slim de pass. Abatantuono haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ac Castelverde 81%, Maior 19%.
Ac Castelverde - Maior 0:8

47e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bulgarini trapt de bal weg van het doel. Tardivi kopt de bal weg. Andrada rent richting de bal. Andrada schiet op doel. Bulgarini bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Tardivi neemt de hoekschop. Andrada kopt de bal weg. Radicchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Radicchi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ac Castelverde - Maior 0:9

53e minuut.
Cuciniello passt de bal met de wreef. Daar is Tardivi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tardivi speelt de bal door. Andrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrada schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Bulgarini met een harde bal richting middenveld. Cuciniello kopt de bal weg. Andrada probeert de bal met de borst te controleren. Eviren rent richting de bal. Eviren draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Andrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrada draait met de bal, schiet en ... Bulgarini werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Car is nu in balbezit. Car geeft een hoge lob. Bulgarini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Eviren rent richting de bal. De bal raakt de paal. Eviren haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ac Castelverde - Maior 0:10

58e minuut.
Tardivi speelt de bal door. Radicchi probeert naar een medespeler te passen. Tardivi probeert naar een medespeler te passen. Eviren is nu in balbezit. Eviren schiet op doel. Bulgarini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Andrada is nu in balbezit. Andrada draait met de bal, schiet en ... Bulgarini bokst de bal weg. Klungelig pakt Peron de bal. Badolati is nu in balbezit. Eviren verovert de bal door een tackle van achteren. Eviren schiet op doel. Bulgarini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ac Castelverde - Maior 0:11

62e minuut.
Martini rent richting de bal. Martini passt de bal zonder na te denken. Leśniak geeft de bal voor. Eviren rent richting de bal. Eviren haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Daar is Radicchi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Radicchi probeert naar een medespeler te passen. Eviren bereikt de bal nog maar net als eerste. Eviren haalt uit met een fantastische trap. Bulgarini werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

67e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tardivi neemt de hoekschop. Eviren heeft problemen om de bal te vangen. Andrada rent richting de bal. Andrada haalt uit met een fantastische trap. Bulgarini bokst de bal weg.

69e minuut.
Bulgarini probeert naar een medespeler te passen. Cuciniello rent richting de bal. Cuciniello passt de bal zonder na te denken. Radicchi is nu in balbezit. Radicchi geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Tardivi met een sublieme pass. Radicchi rent richting de bal. Radicchi passt de bal in één keer door. Andrada rent richting de bal. Andrada draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bulgarini met een harde bal richting middenveld. Tardivi kopt de bal weg. Andrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrada draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Tardivi controleert de bal met de borst. Tardivi speelt de bal door. Andrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Tardivi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tardivi geeft een lange en hoge pass. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Eviren controleert de bal met de borst. Eviren draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ac Castelverde - Maior 0:12

74e minuut.
Eviren passt de bal zonder na te denken. Radicchi is nu in balbezit. Radicchi passt de bal zonder na te denken. Eviren rent richting de bal. Eviren schiet op doel. Bulgarini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Cuciniello met een sublieme pass. Radicchi heeft problemen om de bal te vangen. Capodanno bereikt de bal nog maar net als eerste. Radicchi onderschept slim de pass. Radicchi geeft de bal voor. Bulgarini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Andrada rent richting de bal. Andrada haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Car geeft een lange en hoge pass. Andrada krijgt zijn hoofd ertegen. Bulgarini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Klungelig pakt Eviren de bal. Eviren passt de bal met de wreef. Andrada is nu in balbezit. Andrada schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ac Castelverde - Maior 0:13

80e minuut.
Ordine is nu in balbezit. Tardivi verovert de bal door een tackle van achteren. Tardivi geeft de bal voor. Eviren heeft problemen om de bal te vangen. Eviren schiet op doel. Bulgarini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ac Castelverde - Maior 0:14

83e minuut.
Martini geeft een hoge lob. Klungelig pakt Tardivi de bal. Tardivi passt de bal in één keer door. Andrada is nu in balbezit. Andrada haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Tardivi speelt de bal door. Eviren is nu in balbezit. Eviren passt de bal met de wreef. Andrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrada draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Eviren onderschept slim de pass. Brinieri is nu in balbezit. Eviren verovert de bal door een tackle van achteren. Eviren schiet op doel. Bulgarini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ac Castelverde - Maior 0:15

88e minuut.
Ordine is nu in balbezit. Eviren verovert de bal door een tackle van achteren. Radicchi geeft de bal voor. Andrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrada draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ac Castelverde - Maior 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ac Castelverde 89%, Maior 11%.
Ac Castelverde - Maior 0:16