Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
U.S. PITALI Atletico Rupes
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
39% Spel op eigen helft 61%
18 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 18.8
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen zwak


15e minuut.
Collu geeft een hoge lob. Tagliapietra bereikt de bal nog maar net als eerste. Asaro onderschept slim de pass. Giannoni is nu in balbezit. Giannoni schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Turchi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Favali geeft de bal voor. Collu kopt de bal weg. Paolillo rent richting de bal. Giannoni onderschept slim de pass. Giannoni haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Paolillo rent richting de bal. Giannoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Paolillo maakt een afschuwelijke overtreding. Paolillo is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

44e minuut.
Asaro is nu in balbezit. Tagliapietra verovert de bal door een tackle van achteren. Tagliapietra passt de bal zonder na te denken. Bampa rent richting de bal. Bampa draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U.S. PITALI 49%, Atletico Rupes 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
U.S. PITALI - Atletico Rupes 0:0

47e minuut.
Patini kan de bal niet met de borst controleren. Patini speelt de bal door. Giannoni rent richting de bal. Appiani is nu in balbezit. Appiani draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
U.S. PITALI - Atletico Rupes 1:0

54e minuut.
Appiani is nu in balbezit. Brugaletta verovert de bal door een tackle van achteren. Tagliapietra rent richting de bal. Giannoni is nu in balbezit. Giannoni schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Zaru kan de bal niet met de borst controleren. Collu bereikt de bal nog maar net als eerste. Collu passt de bal met de wreef. Giannoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Giannoni schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Asaro geeft een hoge lob. Giannoni rent richting de bal. Giannoni schiet op doel. Appiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Appiani draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Badalucchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Badalucchi probeert naar een medespeler te passen. Ionata is nu in balbezit. Bampa rent richting de bal. Bampa schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Baccigaluppi geeft een hoge lob. Inworp. Graziano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Giannoni is nu in balbezit. Giannoni geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U.S. PITALI 29%, Atletico Rupes 71%.
U.S. PITALI - Atletico Rupes 1:0