Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lakaka Koala allo Spiedo
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
4 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 15.3
average Schieten poor
average Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Na een snelle pass probeert Gratteri de bal onder controle te krijgen. Mea werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Klungelig pakt Baglini de bal. Bajardi rent richting de bal. Bajardi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Rispoli geeft een hoge lob. Cosola rent richting de bal. De Gennaro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. De Gennaro krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Flora passt de bal zonder na te denken. Gratteri bereikt de bal nog maar net als eerste. Gratteri geeft een lange en hoge pass. Daar is Gesso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gesso geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Alderici heeft problemen om de bal te vangen. Gratteri rent richting de bal. Alderici verovert de bal door een tackle van achteren. Alderici draait met de bal, schiet en ... Mea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Rispoli passt de bal met de wreef. De Gennaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Battelli begaat een overtreding. De Gennaro wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lakaka 55%, Koala allo Spiedo 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lakaka - Koala allo Spiedo 0:0

50e minuut.
Robustelli onderschept slim de pass. Inworp. Giorio met een snelle inworp. Bossolo is nu in balbezit. Bossolo geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Na een snelle pass probeert Gesso de bal onder controle te krijgen. Colavito kopt de bal weg. Rispoli controleert de bal met de borst. Bajardi is nu in balbezit. Bajardi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Lakaka - Koala allo Spiedo 0:1

76e minuut.
Baglini bereikt de bal nog maar net als eerste. Baglini geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Flora zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bajardi geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Lakaka - Koala allo Spiedo 0:2

83e minuut.
Rispoli rent richting de bal. Rispoli geeft een lange en hoge pass. Gamberini is nu in balbezit. Monzani bereikt de bal nog maar net als eerste. Monzani geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lakaka 54%, Koala allo Spiedo 46%.
Lakaka - Koala allo Spiedo 0:2