Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Gotham City Ac Castelverde
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 19.7
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Zanuccoli rent richting de bal. Sciabola bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanuccoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanuccoli draait met de bal, schiet en ... Bulgarini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gotham City - Ac Castelverde 1:0

25e minuut.
Ceschin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceschin passt de bal in één keer door. Porzio bereikt de bal nog maar net als eerste. Abatantuono onderschept slim de pass. Abatantuono haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Klungelig pakt Fauro de bal. Capodanno is nu in balbezit. Met opzet legt Porzio zijn tegenspeler op de grond. Porzio krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gotham City 56%, Ac Castelverde 44%.
FC Gotham City - Ac Castelverde 1:0

46e minuut.
Porzio probeert de bal met de borst te controleren. Capodanno verovert de bal door een tackle van achteren. Capodanno met een sublieme pass. Abatantuono is nu in balbezit. Abatantuono haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Gotham City - Ac Castelverde 1:1

51e minuut.
Na een snelle pass probeert Abatantuono de bal onder controle te krijgen. Fauro rent richting de bal. Fauro passt de bal in één keer door. Zanuccoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanuccoli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Porzio heeft problemen om de bal te vangen. Capodanno is nu in balbezit. Capodanno probeert naar een medespeler te passen. Abatantuono bereikt de bal nog maar net als eerste. Abatantuono schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Badolati bereikt de bal nog maar net als eerste. Badolati passt de bal zonder na te denken. Fabrizio is nu in balbezit. Abatantuono onderschept slim de pass. Abatantuono haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Martini met een snelle inworp. Ordine bereikt de bal nog maar net als eerste. Ordine probeert naar een medespeler te passen. Abatantuono is nu in balbezit. Abatantuono draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Ordine probeert naar een medespeler te passen. Fauro geeft een hoge lob. Klungelig pakt Peron de bal. Zanuccoli is nu in balbezit. Zanuccoli haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Porzio rent richting de bal. Sciabola bereikt de bal nog maar net als eerste. Sciabola passt de bal zonder na te denken. Zanuccoli rent richting de bal. Zanuccoli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gotham City 46%, Ac Castelverde 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Gotham City - Ac Castelverde 1:1