Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gengy football business_aldo
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 22.9
poor Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


14e minuut.
Sarci onderschept slim de pass. Draghetti onderschept slim de pass. Draghetti speelt de bal door. Donzello rent richting de bal. Donzello draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Gengy football - business_aldo 0:1

19e minuut.
Pagnoncelli verovert de bal door een tackle van achteren. Pagnoncelli speelt de bal door. Ravani is nu in balbezit. Musso onderschept slim de pass. Musso haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Draghetti passt de bal met de wreef. Alberici rent richting de bal. Donzello verovert de bal door een tackle van achteren. Donzello schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gengy football - business_aldo 0:2

30e minuut.
Donzello is nu in balbezit. Pedrosa probeert naar een medespeler te passen. Daar is Filosi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Donzello is nu in balbezit. Donzello draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Prestapino probeert naar een medespeler te passen. Davì bereikt de bal nog maar net als eerste. Davì met een sublieme pass. Donzello bereikt de bal nog maar net als eerste. Donzello haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gengy football - business_aldo 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gengy football 48%, business_aldo 52%.
Gengy football - business_aldo 0:3

56e minuut.
Salierno verovert de bal door een tackle van achteren. Salierno met een sublieme pass. Pedrosa probeert naar een medespeler te passen. Pagnoncelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagnoncelli geeft een lange en hoge pass. Caliani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Davì raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Crespiatico komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Crespiatico rent richting de bal. Filosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Draghetti begaat een overtreding. Filosi wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Filosi kan niet meer verder spelen. Aquilia komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Aquilia kopt de bal weg. Ghirimoldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghirimoldi probeert naar een medespeler te passen. Donzello is nu in balbezit. Donzello schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Na een snelle pass probeert Draghetti de bal onder controle te krijgen. Donzello bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedrosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Donzello onderschept slim de pass. Donzello haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Abbaticola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Crespiatico met de inworp. Aquilia rent richting de bal. Aquilia passt de bal met de wreef. Donzello is nu in balbezit. Donzello draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Aquilia rent richting de bal. Draghetti onderschept slim de pass. Draghetti met een sublieme pass. Donzello rent richting de bal. Donzello schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gengy football 70%, business_aldo 30%.
Gengy football - business_aldo 0:3