Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:38
  • Competitiewedstrijd: Eccellenza.032
  • Stadion: Maior Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 1035
Maior Termense
nuovo 352prova Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
20% Spel op eigen helft 80%
44 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.1 gemiddelde waardering 20.7
uitmuntend Schieten zwak
zeer goed Passen waardeloos
goed Verdedigen slecht


1e minuut.
Klungelig pakt Tardivi de bal. Tardivi probeert naar een medespeler te passen. Eviren bereikt de bal nog maar net als eerste. Eviren haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Maior - Termense 1:0

4e minuut.
Apolloni bereikt de bal nog maar net als eerste. Apolloni geeft een lange en hoge pass. Cuciniello is nu in balbezit. Cuciniello geeft de bal voor. Andrada springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maior - Termense 2:0

12e minuut.
Eviren rent richting de bal. Donato is nu in balbezit. Eviren onderschept slim de pass. Eviren geeft de bal voor. Andrada springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Tardivi kopt de bal weg. Daar is Andrada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Donato is nu in balbezit. Andrada verovert de bal door een tackle van achteren. Andrada haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Skrypcik verovert de bal door een tackle van achteren. Skrypcik geeft een lange en hoge pass. Eviren heeft problemen om de bal te vangen. Eviren haalt uit met een fantastische trap. Mellini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Maior - Termense 3:0

18e minuut.
Cerioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Tardivi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tardivi probeert naar een medespeler te passen. Eviren bereikt de bal nog maar net als eerste. Eviren draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Maior - Termense 4:0

20e minuut.
Andrada onderschept slim de pass. Andrada passt de bal in één keer door. Tardivi rent richting de bal. Tardivi geeft een lange en hoge pass. Eviren springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Cerioni rent richting de bal. Cerioni geeft de bal voor. Leśniak speelt de bal door. Eviren rent richting de bal. Eviren draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Eviren haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Franceschin de bal onder controle te krijgen. Andrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrada haalt uit met een fantastische trap. Mellini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maior - Termense 5:0

32e minuut.
Amelli passt de bal zonder na te denken. Aspesi is nu in balbezit. Eviren verovert de bal door een tackle van achteren. Eviren haalt uit met een fantastische trap. Mellini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maior - Termense 6:0

33e minuut.
Tardivi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Donato rent richting de bal. Tardivi is nu in balbezit. Andrada rent richting de bal. Andrada schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Daar is Radicchi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Radicchi passt de bal met de wreef. Andrada is nu in balbezit. Andrada haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Franceschin de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

41e minuut.
Cuciniello passt de bal met de wreef. Andrada met een sublieme pass. Eviren rent richting de bal. Eviren draait met de bal, schiet en ... Mellini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maior - Termense 7:0

45e minuut.
Klungelig pakt Car de bal. Car met een sublieme pass. Andrada is nu in balbezit. Eviren bereikt de bal nog maar net als eerste. Eviren draait met de bal, schiet en ... Paal! Mellini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Maior - Termense 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maior 19%, Termense 81%.
Maior - Termense 8:0

50e minuut.
Apolloni bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrada verovert de bal door een tackle van achteren. Andrada met een sublieme pass. Eviren bereikt de bal nog maar net als eerste. Eviren draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Eviren is nu in balbezit. Eviren schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Maior - Termense 9:0

51e minuut.
Pallavicino passt de bal zonder na te denken. Buratto is nu in balbezit. Tardivi verovert de bal door een tackle van achteren. Tardivi geeft een lange en hoge pass. Eviren krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Eviren kan de bal niet met de borst controleren. Apolloni verovert de bal door een tackle van achteren. Apolloni met een sublieme pass. Andrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrada haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Andrada onderschept slim de pass. Andrada speelt de bal door. Eviren rent richting de bal. Eviren haalt uit met een fantastische trap. Mellini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Maior - Termense 10:0

55e minuut.
Amelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Eviren bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pallavicino. Pallavicino krijgt een gele kaart. Eviren is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Leśniak zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Donato controleert de bal met de borst. Andrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrada draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Doeltrap. Mellini trapt de bal weg van het doel. Car kopt de bal weg. Eviren is nu in balbezit. Eviren haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Maior - Termense 11:0

58e minuut.
Tardivi geeft een hoge lob. Daar is Eviren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Apolloni is nu in balbezit. Andrada verovert de bal door een tackle van achteren. Andrada haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Leśniak met een snelle inworp. Aspesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Car verovert de bal door een tackle van achteren. Car geeft de bal voor. Andrada krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Klungelig pakt Pallavicino de bal. Aspesi rent richting de bal. Leśniak verovert de bal door een tackle van achteren. Leśniak geeft de bal voor. Andrada maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Aspesi probeert de bal met de borst te controleren. Car is nu in balbezit. Car met een sublieme pass. Eviren is nu in balbezit. Eviren haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Maior - Termense 12:0

64e minuut.
Mellini met een sublieme pass. Donato kopt de bal weg. Car probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Eviren de bal. Eviren draait met de bal, schiet en ... Mellini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Apolloni raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Antonacci komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Tardivi met een snelle inworp. Radicchi is nu in balbezit. Radicchi passt de bal met de wreef. Andrada rent richting de bal. Andrada draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Maior - Termense 13:0

68e minuut.
Aspesi rent richting de bal. Eviren onderschept slim de pass. Eviren speelt de bal door. Andrada is nu in balbezit. Andrada draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Salamonas verovert de bal door een tackle van achteren. Salamonas geeft de bal voor. Andrada probeert de bal met de borst te controleren. Andrada haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Maior - Termense 14:0

72e minuut.
Amelli passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Donato de bal. Cerioni is nu in balbezit. Andrada onderschept slim de pass. Andrada draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Mellini met een harde bal richting middenveld. Radicchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Radicchi passt de bal zonder na te denken. Andrada is nu in balbezit. Andrada draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Doeltrap. Mellini trapt de bal weg. Tardivi kopt de bal weg. Klungelig pakt Andrada de bal. Andrada haalt uit met een fantastische trap. Mellini bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Tardivi verovert de bal door een tackle van achteren. Tardivi geeft een lange en hoge pass. Eviren krijgt zijn hoofd ertegen. Andrada rent richting de bal. Andrada haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Skrypcik bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrypcik geeft een hoge lob. Andrada is nu in balbezit. Andrada haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Maior - Termense 15:0

84e minuut.
Donato met de inworp. Cerioni is nu in balbezit. Cerioni met een sublieme pass. Eviren bereikt de bal nog maar net als eerste. Eviren draait met de bal, schiet en ... Paal! Mellini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Andrada rent richting de bal. Andrada schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Mellini speelt de bal door. Cuciniello kopt de bal weg. Andrada rent richting de bal. Andrada draait met de bal, schiet en ... Mellini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maior - Termense 16:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maior 22%, Termense 78%.
Maior - Termense 16:0