Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atletico Rupes Sedrian Broncos
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 16.1
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Zazzeroni passt de bal in één keer door. Ionata is nu in balbezit. Ionata probeert naar een medespeler te passen. Bampa is nu in balbezit. Bampa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Ionata verovert de bal door een tackle van achteren. Bampa rent richting de bal. Ionata rent richting de bal. Ionata haalt uit met een fantastische trap. Bulgarelli probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Rupes 59%, Sedrian Broncos 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Atletico Rupes - Sedrian Broncos 0:0

77e minuut.
Badalucchi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Setto rent richting de bal. Fosso rent richting de bal. Mingolini onderschept slim de pass. Mingolini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Venuti met een sublieme pass. Negrini rent richting de bal. Ionata maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Ionata naar de kleedkamers voor een vroege douche.

82e minuut.
Chiavacci bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiavacci geeft een hoge lob. Venuti bereikt de bal nog maar net als eerste. Bampa onderschept slim de pass. Bampa haalt uit met een fantastische trap. Zaru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Brugaletta geeft de bal voor. Negrini controleert de bal met de borst. Negrini geeft een hoge lob. Mingolini rent richting de bal. Mingolini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Rupes 49%, Sedrian Broncos 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Atletico Rupes - Sedrian Broncos 0:0