Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atletico Rupes Maior
Normal Tactiek nuovo 352prova
41% Balbezit 59%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 37
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.3 gemiddelde waardering 48.3
zwak Schieten uitmuntend
slecht Passen zeer goed
slecht Verdedigen goed


7e minuut.
Cuciniello geeft een lange en hoge pass. Zaru kopt de bal weg. Leśniak speelt de bal door. Eviren rent richting de bal. Eviren haalt uit met een fantastische trap. Turchi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Papagno bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Tardivi kopt de bal weg. Andrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Paolillo is nu in balbezit. Andrada onderschept slim de pass. Andrada draait met de bal, schiet en ... Turchi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Rupes - Maior 0:1

13e minuut.
Radicchi speelt de bal door. Eviren rent richting de bal. Papagno rent richting de bal. Papagno geeft de bal voor. Eviren geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Papagno kopt de bal weg. Car bereikt de bal nog maar net als eerste. Car probeert naar een medespeler te passen. Eviren bereikt de bal nog maar net als eerste. Eviren haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Rupes - Maior 0:2

18e minuut.
Andrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrada geeft de bal voor. Brugaletta heeft problemen om de bal te vangen. Eviren bereikt de bal nog maar net als eerste. Eviren draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Rupes - Maior 0:3

21e minuut.
Tardivi geeft een lange en hoge pass. Eviren kopt de bal weg. Andrada controleert de bal met de borst. Andrada haalt uit met een fantastische trap. Brugaletta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Car neemt de hoekschop. Andrada rent richting de bal. Andrada schiet op doel. Turchi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Rupes - Maior 0:4

23e minuut.
Car probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zazzeroni kopt de bal weg. Eviren bereikt de bal nog maar net als eerste. Eviren schiet op doel. Turchi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Rupes - Maior 0:5

27e minuut.
Andrada is nu in balbezit. Brugaletta rent richting de bal. Andrada onderschept slim de pass. Andrada haalt uit met een fantastische trap. Turchi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Rupes - Maior 0:6

31e minuut.
Brugaletta verovert de bal door een tackle van achteren. Tardivi rent richting de bal. Tardivi geeft een hoge lob. Eviren bereikt de bal nog maar net als eerste. Eviren haalt uit met een fantastische trap. Turchi bokst de bal weg. Eviren bereikt de bal nog maar net als eerste. Eviren schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Brugaletta kopt de bal weg. Tardivi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tardivi geeft de bal voor. Baccigaluppi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Eviren maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Rupes - Maior 0:7

38e minuut.
Car is nu in balbezit. Car passt de bal in één keer door. Radicchi probeert naar een medespeler te passen. Eviren bereikt de bal nog maar net als eerste. Eviren draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Rupes - Maior 0:8

44e minuut.
Radicchi geeft de bal voor. Eviren is nu in balbezit. Eviren schiet op doel. Na een snelle pass probeert Papagno de bal onder controle te krijgen. Turchi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Rupes - Maior 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Rupes 79%, Maior 21%.
Atletico Rupes - Maior 0:9

47e minuut.
Daar is Paolillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Car rent richting de bal. Car passt de bal met de wreef. Eviren rent richting de bal. Eviren haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Cuciniello probeert naar een medespeler te passen. Radicchi met een sublieme pass. Baccigaluppi rent richting de bal. Andrada onderschept slim de pass. Andrada schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Rupes - Maior 0:10

51e minuut.
Baccigaluppi is nu in balbezit. Tardivi verovert de bal door een tackle van achteren. Tardivi speelt de bal door. Eviren heeft problemen om de bal te vangen. Eviren draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Andrada bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Rupes - Maior 0:11

52e minuut.
Tardivi met een sublieme pass. Car met een sublieme pass. Eviren bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrada rent richting de bal. Andrada haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Eviren rent richting de bal. Papagno is nu in balbezit. Papagno passt de bal zonder na te denken. Andrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrada haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Rupes - Maior 0:12

57e minuut.
Brugaletta geeft de bal voor. Inworp. Tardivi met een snelle inworp. Andrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrada geeft een hoge lob. Turchi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Eviren is nu in balbezit. Eviren schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Rupes - Maior 0:13

58e minuut.
Eviren onderschept slim de pass. Eviren speelt de bal door. Andrada is nu in balbezit. Andrada draait met de bal, schiet en ... Turchi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Rupes - Maior 0:14

59e minuut.
Bampa probeert naar een medespeler te passen. Daar is Scarlatto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paolillo rent richting de bal. Eviren verovert de bal door een tackle van achteren. Eviren haalt uit met een fantastische trap. Turchi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Rupes - Maior 0:15

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tardivi met een snelle inworp. Cuciniello is nu in balbezit. Cuciniello geeft een lange en hoge pass. Eviren springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Cuciniello probeert naar een medespeler te passen. Tardivi rent richting de bal. Tardivi passt de bal zonder na te denken. Andrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrada schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Rupes - Maior 0:16

71e minuut.
Eviren is nu in balbezit. Paolillo rent richting de bal. Eviren verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Eviren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eviren draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Rupes - Maior 0:17

72e minuut.
Daar is Scarlatto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eviren rent richting de bal. Paolillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Eviren verovert de bal door een tackle van achteren. Eviren schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Eviren onderschept slim de pass. Eviren geeft een lange en hoge pass. Andrada is nu in balbezit. Andrada draait met de bal, schiet en ... Turchi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

75e minuut.
Tardivi kopt de bal weg. Andrada met een sublieme pass. Klungelig pakt Eviren de bal. Eviren draait met de bal, schiet en ... Turchi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Rupes - Maior 0:18

85e minuut.
Tagliapietra is nu in balbezit. Tardivi onderschept slim de pass. Tardivi probeert naar een medespeler te passen. Andrada rent richting de bal. Andrada haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Andrada is nu in balbezit. Andrada speelt de bal door. Eviren is nu in balbezit. Eviren geeft een hoge lob. Papagno probeert de bal met de borst te controleren.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Rupes 93%, Maior 7%.
Atletico Rupes - Maior 0:18