Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SanGaspare Grotta Giusti FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
14.6 gemiddelde waardering 16.9
slecht Schieten matig
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


21e minuut.
Borsa is nu in balbezit. Sammartino onderschept slim de pass. Sammartino probeert naar een medespeler te passen. Cimaglio rent richting de bal. Cimaglio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SanGaspare - Grotta Giusti FC 0:1

33e minuut.
Borsa speelt de bal door. Scaffidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Colace met een sublieme pass. Cimaglio is nu in balbezit. Cimaglio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Diano heeft problemen om de bal te vangen. Diano passt de bal met de wreef. Longoni is nu in balbezit. Longoni draait met de bal, schiet en ... Comel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SanGaspare 61%, Grotta Giusti FC 39%.
SanGaspare - Grotta Giusti FC 0:1

47e minuut.
Longoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamarco is nu in balbezit. Longoni onderschept slim de pass. Longoni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SanGaspare - Grotta Giusti FC 1:1

56e minuut.
Na een snelle pass probeert Scaffidi de bal onder controle te krijgen. Colace is nu in balbezit. Borsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sammartino verovert de bal door een tackle van achteren. Sammartino haalt uit met een fantastische trap. D`Urso kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Diano met een sublieme pass. Longoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Apreda schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Apreda krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SanGaspare 58%, Grotta Giusti FC 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SanGaspare - Grotta Giusti FC 1:1