Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sdrugius Bose Boben
polo +movimento Tactiek 433
56% Balbezit 44%
27% Spel op eigen helft 73%
33 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.5 gemiddelde waardering 37.3
solide Schieten matig
solide Passen redelijk
goed Verdedigen redelijk


1e minuut.
Frączyński met een sublieme pass. Urzică rent richting de bal. Urzică probeert naar een medespeler te passen. Tejnóra is nu in balbezit. Tejnóra haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Roseima speelt de bal door. Liechti bereikt de bal nog maar net als eerste. Liechti speelt de bal door. Tejnóra rent richting de bal. Tejnóra draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Daar is Urzică, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frączyński probeert naar een medespeler te passen. Maisepp rent richting de bal. Maisepp haalt uit met een fantastische trap. Urbášek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sdrugius - Bose Boben 1:0

20e minuut.
Coscujuela rent richting de bal. Alfaro verovert de bal door een tackle van achteren. Przyłuski is nu in balbezit. Przyłuski haalt uit met een fantastische trap. Ollik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
sdrugius - Bose Boben 1:1

22e minuut.
Daar is Urzică, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Urzică passt de bal zonder na te denken. Pigna rent richting de bal. Tejnóra verovert de bal door een tackle van achteren. Tejnóra haalt uit met een fantastische trap. Urbášek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tejnóra rent richting de bal. Tejnóra haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Frączyński passt de bal zonder na te denken. Roseima rent richting de bal. Roseima probeert naar een medespeler te passen. Urzică heeft problemen om de bal te vangen. Urzică draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Pigna geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Frączyński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Urzică is nu in balbezit. Urzică draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Coscujuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Liechti verovert de bal door een tackle van achteren. Liechti passt de bal in één keer door. Maisepp is nu in balbezit. Maisepp schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sdrugius - Bose Boben 2:1

41e minuut.
Tassios verovert de bal door een tackle van achteren. Tassios speelt de bal door. Suárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Maisepp is nu in balbezit. Maisepp haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Urzică probeert de bal aan de voet te houden. Pigna is nu in balbezit. Urzică rent richting de bal. Urzică draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
sdrugius - Bose Boben 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sdrugius 30%, Bose Boben 70%.
sdrugius - Bose Boben 3:1

62e minuut.
Liechti rent richting de bal. Liechti geeft een hoge lob. Urzică heeft problemen om de bal te vangen. Tejnóra bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejnóra draait met de bal, schiet en ... Urbášek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Roseima probeert naar een medespeler te passen. Urzică bereikt de bal nog maar net als eerste. Urzică met een sublieme pass. Maisepp rent richting de bal. Maisepp draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Matarrese is nu in balbezit. Urzică verovert de bal door een tackle van achteren. Urzică met een sublieme pass. Tejnóra bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejnóra haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Tejnóra rent richting de bal. Tejnóra geeft een lange en hoge pass. Urzică probeert de bal aan de voet te houden. Urzică draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Kubowicz rent richting de bal. Kubowicz geeft de bal voor. Tejnóra kopt de bal weg. Urzică rent richting de bal. Urzică haalt uit met een fantastische trap. Urbášek bokst de bal weg. Maisepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Maisepp draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Frączyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Roseima probeert naar een medespeler te passen. Tejnóra rent richting de bal. Urzică rent richting de bal. Urzică draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Liechti geeft een lange en hoge pass. Tassios kopt de bal weg. Klungelig pakt Suárez de bal. Maisepp is nu in balbezit. Maisepp schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Maisepp passt de bal in één keer door. Tassios onderschept slim de pass. Klungelig pakt Comandi de bal. Urzică bereikt de bal nog maar net als eerste. Urzică haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sdrugius 24%, Bose Boben 76%.
sdrugius - Bose Boben 3:1